CSKA Moskova - Barcelona 12.12.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Barcelona matkustaa Euroliigan huippuottelussa Moskovaan.

CSKA Moskova – Barcelona, merkki 2, kerroin 2,80 Unibet
CSKA Moskova – Barcelona (+4,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,90 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,43 | 2,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigan kierroksen huippuottelussa espanjalainen Barcelona matkustaa Venäjälle CSKA Moskovan vieraaksi. Tässä lohkossa tilanne on sellainen, että CSKA Moskova sekä Barcelona ovat ensinnäkin varmistaneet jo aikoja sitten jatkoonpääsynsä. Kahdeksan ottelua ovat tähän mennessä CSKA Moskovalle tuottaneet viisi voittoa sekä kolme tappiota. Barcelonan vastaava saldo on kuusi voittoa sekä kaksi tappiota. Joukkueiden välinen perustaso on hyvin samaa luokkaa, joten kerroinasettelussa on mahdollista hieman liikaa arvioitu CSKA Moskovan kotietua. Viisi edellistä kotiottelua ovat CSKA Moskovalle kylläkin tuottaneet neljä voittoa, mutta toisaalta Barcelonahan on joukkueena ollut juuri moskovalaisille erittäin inhottava vastustaja.

CSKA Moskova hävisi edellisessä Euroliigan ottelussaan kotonaan Fenerbahcelle 74-78 numeroin. Ottelu oli kaikin puolin erittäin tasainen, mutta erittäin yllättävää oli se, että CSKA Moskova kompuroi näinkin pahasti turkkilaisryhmää vastaan. CSKA Moskova on ollut Euroliigassa muutenkin ailahtelevainen, sillä tosissaan kolme tappiota kahdeksasta ottelusta on venäläisjätille suhteellisen heikkokin suoritus. S.Weems heitti kaksikymmentä pistettä Fenerbahcea vastaan, mutta hänkään ei yksin pystynyt omaa joukkuettaan kannattelemaan voittoon asti. CSKA Moskovalla on useita huippupelaajia S.Weemsin johdolla Euroopan mittakaavassa katsottuna, mutta toisaalta sama koskee ilman muuta samalla myös Barcelonaa.

Barcelona on pelannut tähän mennessä Euroliigassa yhteensä neljä vierasottelua ja niistä espanjalaisryhmä on saalistanut peräti kolme voittoa. Barcelona on siispä ollut Euroliigan parhaimpia vierasjoukkueita. Tämä ottelu on kaiken kaikkiaan varmasti Barcelonalle erittäin sytyttävä ottelu ja senpä takia osittain Barcelona hävisi kotonaan Espanjan liigassa viimeksi Unicaja Malagaa vastaan 67-74 lukemin. Barcelonan keskittyminen oli varmasti jo viimeksi osittain tässä kamppailussa. Joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kolme kertaa voitto on mennyt Barcelonalle. CSKA Moskova tunnetaan fantastisena kotijoukkueena, mutta toisaalta joukkueiden välinen perustasoero on hyvin samaa luokkaa. Barcelonalle tarjotut kertoimet nousevat näin ollen erinomaisiksi peli-ideoiksi.

Veikkaussivut | Tuomas