CSKA Moskova - Bayern Munchen 27.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Hyödyntääkö CSKA Moskova unelmatilaisuuden kaataa Bayern Munchen?

CSKA Moskova – Bayern Munchen, merkki 1, kerroin
CSKA Moskova (+1) – Bayern Munchen, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 8,00 | 4,75 | 1,40

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, illan yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään CSKA Moskovan kohdatessa kotonaan vieraaksi saapuvan Bayern Munchenin. Joukkueiden välinen tasoerohan on valtava Bayern Munchenin eduksi, mutta tähän otteluun lähdettäessä asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Bayern Munchen voitti Bundesliigan huippuottelussa viimeksi Dortmundin 0-3 maalein, mutta nyt voidaan sanoa, että molemmat saksalaisjätit ovat kriisissä. Bayern Munchenin tulokset ovat toki olleet erinomaisia, mutta taustalla on useita asioita, jotka vaikuttavat valtavasti vierasjoukkueen tilanteeseen pelikentän ulkopuolella.

CSKA Moskova on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut peräti neljä voittoa, joten kotijoukkue on viime aikoina ollut erinomaisessa pelivireessä! CSKA Moskova voidaan samalla luokitella erinomaiseksi kotijoukkueeksi, sillä edellisen kerran CSKA Moskova hävisi kotonaan ottelussa Manchester Cityä vastaan. CSKA Moskova on puolustanut kotonaan edellisissä otteluissa erinomaisesti, sillä kolmeen edelliseen kotiotteluun CSKA Moskovalle ollaan tehty vain kaksi maalia. Edellisessä kotiottelussa CSKA Moskova voitti kuumassa paikallisottelussa Spartak Moskovan 1-0 maalein. Spartak Moskova hallitsi tuossa ottelussa palloa yllättävän selkeästi, mutta maalintekoyritykset menivät silti 15-7 numeroin kotijoukkueelle.

CSKA Moskovalle tarjotaan nyt jos koskaan mahdollisuutta napata uskomattoman komea voitto Bayern Munchenista. Bayern Munchenin päävalmentaja Pep Guardiola on sanonut suoraan medialle, että päitä tulee putoamaan Dortmund -tapahtumien myötä. Joku tai jotkut pelaajat tai pelaajien edustajat ovat kertoneet medialle Punaisten taktiikan Dortmundin kaatamiseen. CSKA Moskovahan ei tietenkään tule tästä lohkosta jatkoon etenemään, sillä Manchester City on valitettavasti liian kaukana. Kuitenkin on syytä ottaa huomioon, että CSKA Moskovalla on selkeä etulyöntiasema Viktoria Plzeniin nähden siitä, että kumpi joukkue matkustaa Eurooppa liigan lohkovaiheen päätyttyä jatkopeleihin. Bayern Munchen on myös kärsinyt viime aikoina muutamien supertähtiensä loukkaantumisista, joten se vain lisää CSKA Moskovan yllätysmahdollisuuksia.

Veikkaussivut | Tuomas