CSKA Moskova - Caja Laboral 10.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Caja Laboral kotiedun itselleen Venäjän vierailullaan?

CSKA Moskova – Caja Laboral, merkki 2, kerroin 
CSKA Moskova – Caja Laboral (+10,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,10 | 6,50 

Koripallon Euroliigan puolivälierät jatkuvat tänään, Venäjällä käydään CSKA Moskovan sekä espanjalaisen Caja Laboralin välinen ensimmäinen kohtaaminen. Kerroinasettelu kohteessa on mielestäni liikaa CSKA Moskovan suuntaan. CSKA Moskova on joukkueista laadukkaampi, mutta erot näissä otteluissa ovat pieniä. Jo esimerkiksi eilenkin huomattiin Barcelonan sekä Panathinaikoksen välillä, että näissä otteluissa voi käydä aivan miten tahansa. Lähtökohdat ovat siis ehdottomasti kerroinasettelua tasaisemmat.

Caja Laboral on edelliseen viiteen otteluun saalistanut neljä voittoa, joten itseluottamus espanjalaisilla on varmasti korkealla! Caja Laboralilla on alla Espanjan liigasta 84-80 numeroin voitto Valladolidia vastaan. Toisaalta voittoputkeahan ei voi Caja Laboralin kohdalla pitää yllätyksenä, sillä Caja Laboralin materiaali on erinomainen. Aivan Espanjan liigan terävimpää kärkeä se ei ole, mutta kuitenkin Barcelonan sekä Real Madridin ykköshaastajasta voidaan jopa puhua.

Caja Laboral pystyy antamaan tässä ottelusarjassa erinomaisen vastuksen CSKA Moskovalle enkä edes kotonaan asettaisi CSKA Moskovaa näin suureksi suosikiksi! Ilman muutahan CSKA Moskova on materiaalissa Caja Laboralia edellä ja kotonaan moskovalaiset ovat vaikeita voitettavia. Siltikin Caja Laboralia etenkin tasoituksella kelpaa erittäin hyvin lähteä pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas