CSKA Moskova - Caja Laboral 12.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Caja Laboral toistamiseen toteamaan CSKA Moskovan paremmakseen?

CSKA Moskova – Caja Laboral (+10,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,10 | 6,90 

Koripallon Euroliigaan ottelutarjontaa, Venäjällä CSKA Moskova sekä espanjalainen Caja Laboral iskevät toisen kerran puolivälieräsarjassaan yhteen. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi CSKA Moskovan voittoon 89-78 lukemin. Caja Laboral tunnetaan laadukkaana sekä erittäin vaarallisena joukkueena, mutta ensimmäinen ottelu kieltämättä todisti sen, että CSKA Moskova on kotonaan liikaa Caja Laboralille. Espanjalaisten mahdollisuudet ovat lähinnä kotiotteluissaan.

CSKA Moskova on edelliseen viiteentoista kotiotteluun saalistanut peräti kolmetoista voittoa, joten kyseessä on erinomainen kotijoukkue! CSKA Moskova lähtikin ottelupariin selkeänä suosikkina jo ihan sen takia, että kotietuhan tässä otteluparissa on juuri moskovalaisilla. Caja Laboralin yllätysmahdollisuudet ovat parhaimmillaan tosiaan sitten myöhemmin, kun joukkueet siirtyvät Espanjaan pelaamaan.

CSKA Moskova on tällä hetkellä niin kotona kuin vieraissa loistavassa pelivireessä, joten tasoituksella kotijoukkue kelpaa hyvin mukaan vetokupongille! Ensimmäinen ottelu päättyi tosiaan yhdentoista pisteen erolla kotijoukkueen eduksi ja todennäköisesti melko samanlaisia numeroita voidaan odotella tälläkin kertaa. Ottelusarjan kannaltahan se on kuitenkin toki ikävää, jos ja kun kotijoukkue karkaa jo 2-0 lukemin johtoon.

Veikkaussivut | Tuomas