CSKA Moskova - Manchester City 23.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Manchester City tylysti pisteet Moskovan isänniltä?

CSKA Moskova – Manchester City, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 5,25 | 3,80 | 1,70 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, tänään jatketaan kahdeksalla mielenkiintoisella taistelulla tärkeistä pisteistä. Alkuillan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät CSKA Moskova sekä vieraaksi saapuva Manchester City. Venäjän liigan parhaimmistoon lukeutuva CSKA Moskova joutuu tänään hurjan tehtävän eteen. Materiaaliltaan CSKA Moskova on ehdottomasti huippulaadukas Venäjän liigaan, mutta Mestarien liigassa omissa verkot ovat heiluneet jo peräti viisi kertaa. CSKA Moskova voitti viimeksi äärimmäisen tärkeässä ottelussa Viktoria Plzenin, sillä itseasiassa juuri CSKA Moskova sekä Viktoria Plzen tulevat taistelemaan siitä, että kumpi jää lohkossa viimeiseksi.

Manchester City palasi maajoukkuetauolta mahtavasti voittamalla vieraissa West Hamin 1-3 maalein. Manchester City on ollut alkukaudella ajoittain hieman epätasainen, mutta nyt onkin selvää, että tänään on voitto tultava. Manchester City ei voinut kotonaankaan yhtään mitään sille, että edellisellä Mestarien liigan kierroksella Bayern Munchen teki mitä halusi ja haki Manchesterista voiton 1-3 numeroin. Manchester Cityllä ei ole missään tapauksessa varaa menettää tänään pisteitä tai muussa tapauksessa Bayern Munchen kiittää. Saksalaisjoukkuehan voittaa tänään oman ottelunsa varmasti.

Lähtökohtaisesti CSKA Moskova on ollut kotonaan pelatessa vahva, mutta nyt vastustaja on kansainvälisellä tasolla huippuluokkaa. CSKA Moskovan osalta on erittäin hyvä asia, että kotijoukkueella on voitto alla juuri mainitusta Viktoria Plzenistä. Se olikin CSKA Moskovalle kuukauden tärkein yksittäinen ottelu. Manchester City omaa tässä ottelussa joka tapauksessa suursuosikin aseman. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on viimeistellyt yhteensä kuusi maalia, joten Manchester Cityllä on sellaista maalintekovoimaa, jota kotijoukkueelta ei löydy.

Veikkaussivut | Tuomas