CSKA Moskova - Nanterre 21.11.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö CSKA Moskova kotonaan selvää jälkeä Nanterresta?

CSKA Moskova – Nanterre (+17,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,03 | 12,00

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, Nanterre matkustaa CSKA Moskovan vieraaksi Venäjän kylmään iltaan. Tiedossa tulee olemaan täysin yhteen koriin pelaamista. Joukkueiden välinen tasoero on valtava CSKA Moskovan eduksi, sillä venäläisjätti lukeutuu tälläkin kaudella niin Venäjän liigan kuin myös Euroliigan suurimpiin mestarisuosikkeihin. Nanterre on materiaaliltaan Euroliigan yksi heikoimmista joukkueista, vaikka sarjataulukossa Nanterre on heti CSKA Moskovan takana neljäntenä. Tänään kuitenkaan Nanterrella ei tule olemaan minkäänlaisia mahdollisuuksia realistisesti taistella tämän ottelun voittamisesta.

CSKA Moskova voitti edellisessä Euroliigan ottelussaan Partizanin täysin käsittämättömästi 88-46 numeroin! Partizan lukeutuu Serbian parhaimmistoon, mutta onhan se todettava, että joukkueiden välinen tasoero tuossa ottelussa oli järkyttävä kotijoukkueen eduksi. Vertailukohtana voidaan mainita se, että Partizan on huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin Nanterre. Kahta ottelua ei kuitenkaan sinänsä sen enempää voida vertailla. S.Weems sekä V.Fridzon mahtuisivat esimerkiksi jokaisen Euroliigajoukkueen kokoonpanoon, joten yksilötaidoltaan CSKA Moskova on tälläkin kaudella huippuluokkaa. S.Weems heitti Partizania vastaan lähes parikymmentä pistettä ollen kentän paras pistemies ennen V.Fridzonia.

Nanterre on Ranskan liigassa saalistanut voittoja hienoon tahtiin, mutta valitettavasti tänään siitä ei tule olemaan minkäänlaista hyötyä! Nanterre hävisi edellisessä Euroliigan ottelussaan 83-66 numeroin Fenerbahcea vastaan ja tänään vastustajan taso on vielä selkeästi laadukkaampaa luokkaa. Harva uskoo siihen, että edes kohteen tasoituksella Nanterrella olisi mahdollisuudet pysyä jollain tapaa ottelussa mukana. Nanterre oli jo Fenerbahcen vieraana erittäin heikko. Lähtökohtaisesti selkeällä tasoituksella CSKA Moskova on järkevä valinta vetokupongille mukaan. Tasoitus on merkittävä, mutta ei Nanterrella voi olla tänään mahdollisuuksia puoliajalle pidempään olla mukana kamppailussa.

Veikkaussivut | Tuomas