CSKA Moskova - Sibir 15.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko CSKA Moskovan vaikeudet Sibirin isäntänä?

CSKA Moskova – Sibir, merkki 2, kerroin 3,98 ComeOn
CSKA Moskova – Sibir ML, merkki 2, kerroin 2,75 Bet365

ComeOnin kertoimet otteluun 1,69 | 3,96 | 3,98 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Sibir matkustaa CSKA Moskovan vieraaksi. Läntisessä konferenssissa CSKA Moskova on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Sibir löytyy vastakkaisesta konferenssista sijalta seitsemän. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisi pistettä CSKA Moskovan eduksi. Viime aikoina siitä huolimatta CSKA Moskovalla on ollut todella vaikeaa. Neljä edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella CSKA Moskova sentään voitti kotonaan Amurin 3-0 maalein. CSKA Moskovalla on viime otteluissa ollut maalinteon kanssa todella suuria ongelmia. Neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa kotijoukkue on jäänyt kerralla korkeintaan kahteen tehtyyn maaliin. CSKA Moskovalla ei ole suurta huolta pudotuspeleihin selviytymisestä, mutta huoltahan aiheuttaa se, kun maalinteko ei tunnu kotijoukkueelta tällä hetkellä sujuvan.

Sibir lähtee tuloksellisesti tähän otteluun erinomaisesta tilanteesta. Edellisellä kierroksella Sibir hävisi kylläkin jatkojen päätteeksi Slovan Bratislavalle 2-1 maalein, mutta neljä edellistä ottelua ovat muuten vierasjoukkueelle tuottaneet peräti kolme voittoa! Sibir tunnetaan melko kotiriippuvaisena joukkueena, mutta on otettava huomioon siitä huolimatta, että neljä edellistä vierasottelua ovat Sibirille varsinaisella peliajalla tuottaneet ainoastaan yhden tappion. Sibirillähän on muutamia loukkaantumisia, mutta missään tapauksessa vaaka ei tässäkään asiassa kallistuu enempää CSKA Moskovan suuntaan, sillä myös kotijoukkueella löytyy poissaolijoita. Oikeastaan loukkaantumiset menevät tässä tapauksessa käytännössä lähes tasoihin. CSKA Moskova on periaatteessa paperilla hieman Sibiriä laadukkaampi, mutta toisaalta Sibir on viime aikoina kokonaisuutta ajatellen jättänyt itsestään huomattavasti paremman kuvan.

CSKA Moskova lähtee tähän äärimmäisen tasaiseen kohtaamiseen lievänä ennakkosuosikkina, mutta kaiken kaikkiaan tiedossa tuleekin olemaan maalin kamppailu suuntaan tai toiseen. Monet ovat varmasti huomanneet, että Euroopan kovin kiekkosarja on kokonaisuutta ajatellen todella tasainen. Tässä liigassa periaatteessa kuka tahansa voi voittaa normaalillakin peliesityksellä kenet tahansa. Tällä hetkellä CSKA Moskovaa ei pysty arvostamaan näin paljoa Sibiriä paremmaksi. Sibir on luonnollisesti kotiriippuvainen joukkue, mutta vieraissa Sibir on pystynyt pelaamaan tosissaan paljon hyviä otteluita. Sibir on tilastoiden valossa itäisen konferenssin keskikastin vierasjoukkueita, joten surkeasta vierasjoukkueesta koko kauden mittakaavassakaan ei ole kysymys. Sibirin tilannetta eivät ole valtavat loukkaantumisetkaan sotkemassa, joten tällä kerroinasettelulla lähdetään rohkeasti vierasvoittoa vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas