CSKA Moskova - Traktor 9.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Traktorin jyrkkä alamäki Moskovan reissulla?

CSKA Moskova – Traktor, merkki 1, kerroin 
CSKA Moskova – Traktor ML, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,10 | 4,10 | 2,75 

 

 

Keskiviikkoilta tarkoittaa tänään jääkiekon KHL:n osalta jälleen mielenkiintoisia kamppailuita tärkeistä pisteistä. Läntisessä konferensissa kahdeksantena oleva CSKA Moskova saa vieraakseen Traktorin. Vierasjoukkue löytyy itäisestä konferenssista sijalta kymmenen. Kaiken kaikkiaan tähän otteluun on helppoa asettaa vain yksi ennakkosuosikki. CSKA Moskova on voittanut neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolme, kun taas puolestaan Traktor ui tällä hetkellä valitettavasti hyvin pohjalla. Traktor on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan ja tehnyt niissä yhteensä yhden maalin! Viimeksi Traktor oli vailla mahdollisuuksia, kun Magnitogorsk murskasi Traktorin 3-0 maalein.

CSKA Moskova on ollut kotonaan tähän mennessä vähintäänkin erinomainen, sillä tarkalleen sanottuna CSKA Moskova on pelannut viisi kotiottelua ja napannut niistä yksitoista pistettä! CSKA Moskova on kaiken kaikkiaan napannut kotonaan kolme voittoa varsinaisella peliajalla, yhden voiton jatkoerässä sekä kokenut vain yhden tappion. Etenkin puolustus saa lisäksi kotiotteluiden osalta erittäinkin puhtaat paperit. CSKA Moskovalle ollaan tehty kotiotteluissa vain kahdeksan maalia ja sehän tarkoittaa karkeasti sanottuna vain reilua maalia ottelua kohden.

Traktor on ollut vieraissa syystä tai toisesta niin heikko ja oikeastaan halutonkin, että CSKA Moskovalle tarjotaan hienoa mahdollisuutta jatkaa hienoa virettään kotiotteluiden osalta. Traktor on pelannut kaiken kaikkiaan vieraissa kuusi ottelua ja saalistanut niistä vain neljä pistettä. Materiaali Traktorilla on erittäin laadukas, mutta sillä ei ole mitään virkaa, jos tulokset ovat tätä luokkaa. CSKA Moskova nappaa kotonaan arvokkaan voiton.

Veikkaussivut | Tuomas