CSKA Moskova - Viktoria Plzen 2.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Juhliiko CSKA kotiyleisönsä edessä arvokasta voittoa Viktoria Plzenista?

CSKA Moskova – Viktoria Plzen, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,70 | 3,60 | 5,15 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan toisen ottelukierroksen tarjontaa, alkuillan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät CSKA Moskova sekä Viktoria Plzen. Vastakkain ottelussa ovat Venäjän Valioliigan jättiläisiin lukeutuva seura sekä puolestaan Tsekin liigan parhaimmistoon kuuluva Viktoria Plzen. Lähtökohtaisesti tämä ottelu on molemmille joukkueille erittäin suuressa roolissa, sillä tässä lohkossa muut joukkueet ovat Manchester City sekä Bayern Munchen. Jos nyt ihan suoraan sanotaan, CSKA Moskova sekä Viktoria Plzen tulevat käymään taistelun siitä, kumpi tulee nappaamaan kolmannen sijan. CSKA Moskovan sekä Viktoria Plzen materiaalit eivät riitä taisteluun lohkon kahdesta kärkipaikasta. CSKA Moskova on ollut kotonaan Venäjän liigassa äärimmäisen vakuuttava, sillä CSKA Moskova on kotonaan kulkenut voitosta voittoon. Viime kerralla kotijoukkue jäi Anzhia vastaan Moskovassa maalittomaan tasapeliin, mutta kaiken kaikkiaan kuudesta edellisestä kotiottelusta CSKA Moskovalla on alla viisi voittoa.

Viktoria Plzen on aloittanut kautensa Tsekin pääsarjassa hyvin, mutta ei millään tavalla lainkaan ylivoimaisesti. Tällä hetkellä Tsekin liigaa ollaan pelattu noin kymmenen kierrosta ja Viktoria Plzen on sarjataulukossa toisena. Tähän mennessä Viktoria Plzen on onnistunut voittamaan seitsemän ottelua. Mielenkiintoinen pointti on siinä, että Viktoria Plzen ei ole ollut toistaiseksi lainkaan niin vakuuttava hyökkäyspäässä kuin olisi osannut mahdollisesti kuvitella. Muutama seurahan on tehnyt huomattavasti enemmän maaleja kymmenen ensimmäisen kierroksen aikana kuin Viktoria Plzen.

Lähtökohtaisesti maalit tulevat todennäköisesti olemaan tänään vähissä. CSKA Moskovalla on ollut viime aikoina ongelmia maalinteon kanssa, mutta toisaalta tämä on juuri sopiva hetki kyseisen asian korjaamiseen. Tämä kaksikko tulee ratkaisemaan sen, että kumpi tulee nappaamaan paikan kolmannelta sijalta tässä lohkossa. Kotietu on tässä kohdassa merkittävässä roolissa. CSKA Moskova juhlii kotivoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas