CSKA Moskova - Vitjaz 25.12.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

CSKA Moskova metsästämään täyttä pistepottia Vitjazin kustannuksella.

CSKA Moskova – Vitjaz, merkki 1, kerroin 1,60 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,60 | 4,70 | 4,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:ssä pelataan Joulupäivän kunniaksi useammallakin pelipaikkakunnalla, CSKA Moskova sekä Vitjaz iskevät yhteen etukäteen ajateltuna suhteellisen selkeässäkin kamppailussa. Tavallaan tätä ottelua voidaan kutsua myös paikallistaisteluksi, sillä Vitjazin kotikaupunki on erittäin lähellä Moskovaa. Läntisessä konferenssissahan CSKA Moskova on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Vitjazin sijoitus samaisessa konferenssissa on kahdestoista. Pisteitähän CSKA Moskova on kerännyt parikymmentä kappaletta Vitjazia enemmän. Materiaaliltaanhan CSKA Moskova on joukkueista ilman muuta selkeästi laadukkaampi. Vitjaz on ollut vieraissa umpisurkea, sillä kahdeksantoista vierasottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet vain neljä voittoa. Vitjaz onkin läntisen konferenssin surkeimpia vierasjoukkueita.

CSKA Moskova on pelannut neljä edellistä otteluaan kotonaan. Saldona näistä otteluista CSKA Moskovalla on kaksi voittoa sekä kaksi tappiota. CSKA Moskovalla on alla kaksi tappiota, joten siinä mielessä voittojen pariin olisi päästävä ja mieluiten mahdollisimman nopealla aikataululla. Vitjaz on siinä mielessä vastustajana moskovalaisille oikeastaan jopa erinomainen. Viisi edellistä otteluahan ovat Vitjazille tuottaneet yhteensä yhden voiton. Edellisellä kierroksella Vitjaz hävisi Donbassin vieraana 5-3 maalein. Vitjazin kannalta hyvä asia on se, että loukkaantumisia ei ole viime aikoina ollut, mutta siitä huolimatta varsinkin vieraissa liian usein Vitjazille tehdään neljää tai viittä maalia ottelua kohden. Vitjazin ainoa poissaolija tästä ottelusta on Anton Bukhanko.

CSKA Moskovan valmennus on varmasti keskittynyt kotijoukkueen puolustuksen tilkitsemiseen, sillä kahdessa edellisessä ottelussa moskovalaisille ollaan tehty peräti kahdeksan maalia. Se on ehdottomasti aivan liikaa. Tässä ottelussa CSKA Moskovalta tullaan varmasti näkemään täysin erilainen kamppailu ja sitä kautta myös lopputulos. CSKA Moskova ei varmasti kolmatta kotitappiota putkeen halua ottaa eikä varsinkaan Vitjazin isäntänä. CSKA Moskovalla muutamia poissaolijoita löytyy, mutta sinänsä myös kotijoukkueen loukkaantumislista on suhteellisen lyhyt. CSKA Moskovalta sivussa tänään ovat Viktor Kozlov, Andrei Pervyshin sekä Brandon Reid. Henkilökohtaisesti sanottuna CSKA Moskovaa pidän tämän kierroksen varmimpana voittajana. CSKA Moskova on kuitenkin viime aikoina kotonaan voittanut jopa SKA Pietarin, joten parhaimmillaan moskovalaisryhmä pelaa erittäin tuloksellista jääkiekkoa.

Veikkaussivut | Tuomas