VIDEO: SaiPa vahvistuu Curtis Hamiltonilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Lappeenrantalaisseura vahvistuu yhdysvaltalaissyntyisellä hyökkääjällä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Curtis Hamiltonin kanssa. Viime kauden 24-vuotias laitahyökkääjä kiekkoili Tsekin pääsarjassa Sparta Prahassa tehtaillen 43 ottelussa 13 maalia ja antaen 17 maaliin johtanutta syöttöä.

Viime kaudella Hamilton kirjautti Tshekin pääsarjassa tehotilastoonsa lukeman +29. Se oikeutti sarjan tehopörssin voittoon. Myös monella muulla kaudella tehotilasto on ollut hänellä merkittävästi plussalla.

Hamilton, joka omistaa sekä Kanadan että Yhdysvaltojen passit, on NHL-seura Edmonton Oilersin toisen kierroksen varaus kesältä 2010. Hamilton on pelannut urallaan kolme kautta AHL:ssä ja saanut tililleen myös yhden ottelun NHL:n puolella.

Maajoukkuetasolla Hamilton on edustanut Kanadaa alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa, joissa hän pelasi yhteensä 11 ottelua saalistaen viisi maalia ja antaen neljä syöttöpistettä.

SaiPalle tuli ajankohtaiseksi uuden hyökkääjän hankkiminen, sillä Patrick Davisin sopimus jouduttiin puremaan, koska kanadalaishyökkääjä on loukkaantunut, eikä hän pysty ensi kaudella pelaamaan ilmeisesti lainkaan.

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: SaiPan tiedote

Lue myös:
VIDEO: Huhuille vahvistus – Pavel Datsjukin NHL-ura päättynyt
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa