Dominic Dale - Steve Davis 29.1.2014 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Dominic Dalen vahva pelivire Steve Davisin kustannuksella?

Dominic Dale – Steve Davis, merkki 1, kerroin 1,72 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,72 | 2,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa käynnistyy tänään German Mastersin nimeä kantava rankingturnaus, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Dominic Dale sekä vastaan asettuva erittäin kokenut Steve Davis. Dominic Dale lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Dominic Dalen viime ajat ovat olleet vaikea, mutta itseasiassahan Dominic Dale voitti juuri viikonloppuna Shoot Out -nimisen turnauksen ja kaiken kaikkiaan ”The Spaceman” esiintyi tuossa turnauksessa erinomaisesti! Matkalla turnauksen mestaruuteen Dominic Dale voitti useita huippupelaajia kuten esimerkiksi Stuart Binghamin sekä Mark Allenin. Dominic Dale tunnetaan erittäin hyväntuulisena sekä ennen kaikkea yleisöystävällisenä pelaajana, sillä ”The Spacemanin” olemus kilpailutilanteissa on todella rentoa sekä mukavaa seurattavaa.

Steve Davisin ura on ollut jyrkästi laskusuunnassa jo monen vuoden ajan. Shoot Outissa Steve Davis hävisi ensimmäisellä kierroksella Ryan Daylle. Steve Davisin harjoittelun taso ei ole enään sellaista luokkaa mitä sen pitäisi olla, jotta mahdollisuudet menestymiseen olisivat olemassa. Steve Davisin kokemuksella on edelleen suuri merkitys turnauksessa kuin turnauksessa, mutta valitettavasti englantilaisen kohdalla menestyminen jatkossa vaikuttaa todella epätodennäköiseltä. Parhaimmillaan Steve Davis on ehtinyt voittamaan maailmanmestaruudenkin, mutta niistä ajoista on englantilaisen kohdalla jo valtavasti aikaa. Itseasiassa 2000 -luvulla Steve Davisin menestyminen on ollut todella heikkoa tasoa. Edellisestä rankingturnauksen voitosta on englantilaisen kohdalla jo monia vuosia aikaa. Valitettavasti vanhoilla meriiteillä ei tässä lajissa menestymistä saada aikaan ja se onkin käynyt Steve Davisin kohdalla selväksi.

Dominic Dalen kohdalla meni todella paljon aikaa surkeisiin peliesityksiin, mutta viikonloppu on ehtinyt varmasti nostamaan ”The Spacemanin” tekemisen tasoa siihen suuntaan, että itseluottamusta on jälleen löytynyt. Snooker on kuitenkin niin paljon itseluottamuksenkin kanssa käsikädessä kulkeva laji eli itseluottamuksen ollessa kateissa menestyminen on täysin mahdotonta. Dominic Dale on uransa aikana ehtinyt voittamaan muutamia rankingturnauksia, joten tiukoissakin paikoissa ”The Spaceman” on ehtinyt olemaan. Itseasiassa Dominic Dale on viihtynyt melko tasaisesti samoilla sijoituksilla vuodesta toiseen, joten tasaisesta pelaajasta on periaatteessa kysymys. Urallaan Dominic Dale ei ole luonnollisestikaan tehnyt lainkaan samanlaisia sadan pisteen lyöntisarjoja kuten Steve Davis, mutta toista sataa kappaletta Dominic Dalekin on ehtinyt sadan pisteen lyöntisarjoja tekemään. Dominic Dale on ehdottomasti tässä otteluparissa järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas