Dallas Stars - Anaheim Ducks 27.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Anaheim täydet pisteet Dallasin vieraana?

Dallas Stars – Anaheim Ducks, merkki yli 4,5 maalia, kerroin
Dallas Stars – Anaheim Ducks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,75 | 2,60

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan vain yksi ottelu. Läntisessä konferenssissa sijalla kaksitoista oleva Dallas Stars yrittää palata takaisin voittojen pariin Anaheim Ducksia vastaan. Läntisessä konferenssissa Anaheim Ducks on tällä hetkellä toisena. Dallas Stars hävisi edellisellä kierroksella St.Louis Bluesin vieraana vaatimattomasti 6-1 maalein. Dallas Starsin suunta on selkeästi alaspäin, sillä hetki sitten kotijoukkue oli vielä useamman ottelun voittoputkessa. Tällä hetkellä Dallas Starsin tilanne on huomattavasti synkempi, sillä kahteen edelliseen otteluun kotijoukkueelle ollaan tehty yhdeksän maalia. Kieltämättä St.Louis Bluesin sekä Dallas Starsin kohtaaminen oli mielenkiintoinen, sillä Dallas Stars oli se joukkue, joka laukoi ottelussa selkeästi enemmän. St.Louis Blues teki siispä maaleja todella kovalla prosentilla.

Anaheim Ducks pelaa tässä ottelussa toisen kerran vieraissa putkeen, sillä Ankkalauma voitti edellisellä kierroksella Phoenix Coyotesin 2-4 numeroin. Anaheim Ducks on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa ja kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen puolustus on jättänyt itsestään viime aikoina erittäin hyvän kuvan. Tarkemmin sanottuna kahteen viime otteluun Anaheim Ducksille ollaan tehty vain kaksi maalia. Anaheim Ducks on alkanut viime aikoina olemaan äärimmäisen epätasainen joukkue eikä se lupaakaan jatkoa ajatellen lainkaan hyvää. Anaheim Ducks tarvitsee ehdottomasti tasaisuutta tekemiseensä, jos vierasjoukkue haluaa taistella läntisen konferenssin voittamisesta. Anaheim Ducks on edellisestä viidestä vierasottelustaan hävinnyt neljä, mutta toisaalta Dallas Starsillakaan ei ole kotiotteluissa kulkenut. Viime aikojen perusteella siispä tässä ottelussa kohtaavat heikosti kotonaan esiintynyt joukkue sekä vieraissa huonosti pelannut joukkue.

Dallas Starsin tilannetta nostaa se, että kotijoukkue pääsee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Dallas Stars ei kärsi lainkaan loukkaantumisista, joten kotijoukkueen pelivire on todennäköisesti pian palautumassa takaisin parempaan suuntaan. Anaheim Ducksin tilanne ei ole lainkaan niin valoisa kuin Dallas Starsin, sillä vierasjoukkueella enemmän poissaolijoita riittää. Lähtökohtaisesti molemmat joukkueet ovat olleet viime kierrosten aikana runsasmaalisia. Dallas Stars oli hetki sitten useamman ottelun mittaisessa voittoputkessa, joten on syytä olettaa, että kotijoukkue tulee olemaan tänään erittäin näyttöhaluinen. St.Louis Blues teki tietenkin viime kierroksella maaleja hirveällä prosentilla, mutta kuusi maalia on silti joukkuetta kuin joukkuetta vastaan liikaa. Todennäköisesti maaleja tullaan tässä kamppailussa näkemään molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas