Dallas Stars - Anaheim Ducks 28.4.2014 | Ottelusarja katkolla Ducksille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Dallasilla pakkovoiton paikka kotijäällään.

Vihje lyhyesti

Anaheimilla on tällä kierroksella mahdollisuus katkaista ottelusarja vierasjäällä. Stars on kaatanut Ducksin kotonaan jo kahdesti, joten helpolla sarja ei tänään ratkea. Vierailijoilla on huonoa kokemusta vastaavanlaisesta tilanteesta, sillä viime kaudella Anaheim hävisi ottelusarjan Detroitille, vaikka johti sarjaa jo 3-2.  

Ottelusarjassa on juhlittu tähän mennessä ainoastaan kotivoittoja. Dallasin on otettava jälleen kotivoitto Ducksista, tai sen kausi päättyy ensimmäiselle kierrokselle. Anaheim on viimeistellyt tähän mennessä vierasjäällä ainoastaan kaksi osumaa, kun taas Dallas on iskenyt kotonaan jo seitsemän häkkiä. Sarjan katkaisemisessa on aina oma haasteensa ja  Ducks osoitti jo viime vuonna miten vaikeaa se on. Stars on vahva joukkue kotonaan, joten tähän kohteeseen voi hakea suoraan kotivoittoa.

Vihje: Dallas Stars, kerroin 2.40 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Dallas on vaikeassa tilanteessa ja sen olisi napattava kaksi peräkkäistä voittoa Ducksista. Joukkueen onneksi se pääsee hakemaan sarjaan tasoitusta kotijäältään, mutta ratkaiseva seitsemäs ottelu käytäisiin Anaheimin kotikaukalossa. Viime pelissä Stars sortui kurittomuuteen ja se ei pystynyt pelaamaan tarpeeksi kypsästi. Turhat jäähyt on karsittava pois, sillä Ducks iski neljä osumaa ylivoimalla edellisessä kohtaamisessa. Dallas ei ole vielä hävinnyt mitään ja siltä löytyy kyllä potentiaalia kääntää sarja vielä edukseen. Joukkueen kapteeni Jamie Benn on näyttänyt esimerkkiä ja viimeistellyt maalin jo kolmessa peräkkäisessä ottelussa. 

Anaheim pystyi ottamaan viime ottelussa selvän voiton, ja sarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla. Ducksin on keksittävä kuinka siirtää hyvät otteet myös vierasjäälle, sillä Stars on voittanut molemmat kotipelinsä. Joukkue ei varmasti halua kokea viime vuoden pettymystä uudelleen. Silloin ensimmäisellä kierroksella Red Wings nousi ottelusarjassa 3-2 tappiotilanteesta voittoon. Ducks hyötyi viime pelin murskavoitosta, sillä joukkue pystyi lepuuttamaan viimeisessä erässä Ryan Getzlafia, joka on kärsinyt loukkaantumisesta. Ducksin kapteeni onkin taas todennäköisesti kehissä.

Anaheim on ottelusarjassa loistavissa asemissa, mutta Dallasilla on tällä kierroksella kaikki saumat tasoittaa sarja kotijäällään. Ducks on hävinnyt jo kahdesti vieraissa. Kotijoukkueella ei ole enää mitään menetettävää ja se tulee antamaan tänään Ducksille kovan haasteen.

Vihje: Dallas Stars, kerroin 2.40 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti