Dallas Cowboys - Green Bay Packers

Dallas Cowboys - Green Bay Packers, viime kauden huima play offs -pari

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/08/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

NFL:n myöhäisillassa pelataan kova ottelu, kun Green Bay Packers matkaa Dallasiin Cowboysin vieraaksi. Viime kaudella joukkueet pelasivat pudotuspeleissä huiman kamppailun. Packers vei voiton Dallasin kotikentällä aivan viime sekunnin potkumaalilla. Hyökkäykset olivat ottelussa terässä, tai sitten puolustuksen unessa, peli päättyi 31-34.

Tällä kaudella Dallasilla on voittosuhde 2-2, voitot ovat NY Giantsia ja Arizona Cardinalsia vastaan, ja tappiot Denver Broncosia ja LA Ramsia vastaan. Packersilla on voittosuhde 3-1, voitot Chicago Bearsia ja Seattle Seahawsia vastaan sekä jatkoajalla Cincinnati Bengalsia vastaan. Green Bayn kauden ainoa häviö on Atlanta Falconsin kentältä.

Aliarvostettu Cowboys

Dallas on tällä hetkellä aliarvostettu joukkue. Se on parempi kuin tulokset antavat ymmärtää. Viime viikonloppuna Cowboys antoi Ramsin tehdä 35 pistettä, mutta sen puolustus on parempi kuin lukema antaa ymmärtää. Dallasilta puuttui Ramsia vastaan kaksi aloituskokoonpanon tukimiestä, kun vielä Sean Lee jäi pois pelistä aivan loppuhetkillä. Hitchensin pitäisi pelata tällä viikolla, Lee on edelleen ulkona. Dallasilla oli myös puutoksia laitapuolustuksen osastolla, ja tähänkin pitäisi olla tulossa parannusta. Vielä Cowboysin paras ”pass rusher” oli sivussa viime ottelusta pelikiellon vuoksi, mutta nyt hän on mukana. Dallas antoi vielä Ramsia vastaan seitsemän pistettä epäonnistuneen lentopotkun palautuksen vuoksi. Tällä viikolla kotikentällä Cowboysien puolustus on varmasti paljon parempi.

Packersillakin pulmia

Packersilla on myös ongelmia. Laituri Davante Adams kärsii aivotärähdyksestä, ja jos hän pelaa niin ei ainakaan ole täysikuntoinen. Keskushyökkääjä Ty Montgomeryllä on murtumia kylkiluissa, ja pelaaminen on epävarmaa. Pacerksin QB Aaron Rodgers on tällä kaudella saanut tilastojen mukaan puolustuksilta toiseksi eniten painetta, eli Green Bayn hyökkäyksen linja ei ole onnistunut Rodgersin suojelemisessa. Ja nyt vastassa Dallas, jolla on tehtynä liigan kolmanneksi eniten säkkejä.

Green Bayn kolme kotivoittoa ovat tulleet heikkoja hyökkäyksiä vastaan. Nyt sillä on kova testi Dallasin kovan ryhmän kanssa. Ainoassa vierasottelussaan tällä kaudella Green Bay päästi 34 pistettä.

Green Bayn kausi on näyttänyt hyvältä tähän saakka,mutta se kyllä johtuu paljolti helposta otteluohjelmasta. Joukkue ei ole matkapeleissä yhtä kova kuin omalla Lambeau Fieldillä.

Dallas on Bet365:llä kolmen pisteen suosikki. Dallasin ML -kerroin on 1.66, sen voi laittaa pelikupongille. Dallas Cowboysin suora voitto kertoimella 1.66, maksajana on Bet365.

Alla Cowboysien ja Packersien viime kauden huiman pudotuspelitaiston parhaat palat:

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?