NFL kuvitusta.

Dallas Cowboys - Washington Redskins 1.12.2017, loppukiri pudotuspeleihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Torstain jälkeisenä yönä NFL:ssä punanahat kohtaavat cowboyt, kun kierroksen ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Washington Redskins ja Dallas Cowboys. Joukkueilla on pitkä historia takanaan. Yön ottelun on jo 116. kerta, kun nämä kaksi joukkuetta pelaavat vastakkain.

Kummallakin joukkueella on viisi voitto ja kuusi tappiota. Pudotuspelit alkavat joukkueilta olla jo menetetty paikka. NFC -konferenssin itälohkon kärjessä Philadelphia Eagles on jo karannut menojaan kymmenellä voitolla, ja wild card -paikkakin vaatisi kovan voittoputken kauden loppuun.

Dallas Cowboys on erityisen huonossa kunnossa, se on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Joukkueen hyökäys oli viime kaudella loistava, mutta nyt se on täysin tukossa. Viime viikonloppuna kotikentällään Cowboys sai LA Chargersia vastaan aikaan vain yhden maalin, ja tappio tuli 6-28. Edellisellä viikolla Philadekphiaa vastaan taas kotikentällään Cowboys sai tehtyä vain kolme potkumaalia, ja Eagles voitti 9-37. Tätä ennen Atlantassa Cowboys hyökkäys oli taas surkea, ja joukkue hävisi 7-27.

Washington voitti viime kierroksella NY Giantsin 20-10, mutta kahdessa edellisessä se otti runsapisteisissä otteluissa neniin, New Orleans voitti 34-31 ja Minnesota 38-30.

Epätasaista

”Epätasaisuus koko joukkueen osalta on se missä nyt olemme. Hyökkäys, puolustus, erikoisjoukkueet, meillä on ollut väläyksiä todella hyvästä joukkueesta, ja väläyksiä keskinkertaisesta joukkueesta”, Redskinsin valmentaja Jay Gruden sanoi alkuviikosta.

Ja aivan saman tarinan kertoi Cowboysin valmentaja Jason Garrett.

”Me olemme olleet kolmena viime viikkona puoliajalla hyvissä asemissa, mutta emme ole pelanneet viimeistä puolituntista tarpeeksi hyvin millään joukkueen osa-alueella”,Garrett totesi.

Kuukausi sitten joukkueet kohtasivat Washingtonissa, ja silloin vierailija Dallas oli parempi 33-19. Cowboysin joukkueesta on tosin paljon muuttunut tuon ottelun jälkeen. Keskushyökkääjä Ezekiel Elliott juoksi edellisessä Redskins -ottelussa 150 jaardia ja teki kaksi maalia, nyt Elliott on pelikiellossa oltuaan väkivaltainen ex-tyttöystäväänsä kohtaan. Elliott on ollut sivussa Dallasin kolmesta tappio-ottelusta. Elliottin korvaaja, ex-Washington Alfred Morris ei ole pystynyt samaan.

Toinen kova puutos Dallasin joukkueessa on ollut puolustuksen ykköstukimies Sean Lee, hän on ollut sivussa kahdesta viime ottelusta.

Perine noussut esille

Washingtonin ryhmästä löytyy myönteisempiä uutisia. Pelinrakentaja Kirk Cousins heitti viime viikolla 242 jaardia ja kaksi maalia. Rookie-keskushyökkääjä Samaje Perine on alkanut pelata hyvin, viime viikolla Perine juoksi 100 jaardia Giantsia vastaan, ja viikkoa aikaisemmin Saintsia vastaan hän juoksi pallon kanssa 117 jaardia.

Unibetilla vierailija Washington on hienoinen suosikki. Money line -kertoimet ovat ottelussa 2.06 -1.80, tasoitus on 2.5 pistettä ja totals -raja 45.5. Paras veto peliin on Cowboysin voitto kertoimella 2.06. Washington ei ole selvästi parempi joukkue, sen ei pitäisi olla Dallasin kentällä suosikki. Cowboys on viime viikkoina pelannut hyviä joukkueita vastaan. Marraskuun alussa se voitti kotonaan kovan Kansas Cityn selvästi. Elliottin puuttuminen ei ole niin iso ongelma miltä näyttää.

Alla video joukkueiden kauden ensimmäisestä kohtaamisesta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot