Dallas Mavericks - Denver Nuggets 13.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Denverin upeat peliesitykset Dallasin vieraana?

Dallas Mavericks – Denver Nuggets, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,27 | 1,65 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Dallas Mavericks saa vastaansa Denver Nuggetsin. Lähtökohdat otteluun eivät todellakaan lupaa hyvää kotijoukkuetta ajatellen. Dallasin kausi on ollut suuri pettymys, kun taas vierasjoukkueena olevalla Denverillä kulkee täysin eri tavalla. Denverin kausi on sujunut loistavasti ja tällä hetkellä Denver onkin läntisen konferenssin kolmantena. Turhia pistemenetyksiä Denver ei kuitenkaan voi antaa, sillä neljäntenä sekä viidentenä olevat Los Angeles Clippers sekä Memphis Grizzlies ovat aivan Denverin kannoilla.

Dallas on edelliseen viiteen otteluun saalistanut kaksi voittoa ja nyt kun Los Angeles Lakers voitti viime ottelunsa, Dallasilla ei ole loppukauden osalta mitään selkeää panosta! Eiköhän Dallas saanut edellisen ottelunsa jälkeen heittää hyvästit pudotuspelipaikan suhteen. Dallas on tosiaan tällä hetkellä läntisen konferenssin kymmenentenä ja se on ehdottomasti suuri pettymys kotijoukkueelle. Dallasin edellinen ottelu päättyi 91-102 lukemin tappioon Phoenixia vastaan.

Denver on edelliseen yhdeksään vierasotteluun napannut peräti seitsemän voittoa ja lähtee vieraissakin tähänkin otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina! Dallasin pelaajilla alkaa jossain vaiheessa varmasti paistamaan läpi pettymys, sillä suuri pettymyshän tämä kausi kaiken kaikkiaan Dallasille on – siitä ei päästä yhtään mihinkään. Eiköhän Denver tästä vierasvoiton nappaa.

Veikkaussivut | Tuomas