Dallas Stars - Edmonton Oilers 15.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Kadonneen pelivireen etsintää Dallasin sekä Edmontonin välillä.

Dallas Stars – Edmonton Oilers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,79 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,90 | 3,95 | 3,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Edmonton Oilers matkustaa Dallas Starsin vieraaksi. Tiedossa tulee kaiken kaikkiaan olemaan suurella todennäköisyydellä runsasmaalinen kohtaaminen. Periaatteessa Dallas Stars sekä Edmonton Oilers lukeutuvat runsasmaalisimpien joukkueiden joukkoon sekä toisekseen tälläisessä ottelussa maaliodotusarvo muutenkin on korkealla. Dallas Stars sekä Edmonton Oilers lähtevät tähän otteluun samanlaisesta tilanteesta. Molemmilla joukkueilla on menossa todella surkea pelivire, sillä viisi edellistä ottelua ovat Dallas Starsille tuottaneet yhtä monta tappiota, kun taas Edmonton Oilersilla on alla sentään varsinaisella peliajalla yksi voitto. Dallas Starsin tilanne vaikuttaa todella synkältä. Viime aikoina kotijoukkue on hävinnyt esimerkiksi New York Islandersille 7-3 maalein sekä Detroit Red Wingsille 1-5 numeroin.

Dallas Starsilla on tässä ottelussa melko suuret paineet, sillä Dallas Starsin edelliset kotiottelut ovat olleet kauniisti sanottuna pelkkää vitsiä. Edellisessä kotiottelussaan Dallas Stars hävisi New York Islandersille 2-4 numeroin. Kolmeen edelliseen kotiotteluun Dallas Starsille ollaan viimeistelty vaatimattomasti viisitoista maalia. Kotijoukkueen puolustukseen ei löydy yksinkertaisesti luottoa lainkaan. Edmonton Oilers ei luonnollisesti ole paperilla Dallas Starsia laadukkaampi, mutta Edmonton Oilers omaa tässä mahdollisuudet jopa täyden pistepotin hankkimiseen, sillä kotijoukkueen alakerrasta ei tällä hetkellä valopilkkuja pysty löytämään. Dallas Starsin tekemisestä huomaa jollain tapaa sen, että alla on useita selkeitä tappioita useammankin maalin erolla. Kotijoukkueen maalivahtityöskentely on viime aikoina ollut todella huonolla tasolla ja sitä kautta se on tietenkin vaikuttanut koko joukkueen tekemiseen.

Dallas Starsin sekä Edmonton Oilersin välinen kohtaaminen voi sisältää tälläkin kerralla käytännössä mitä tahansa. Tässä ottelussa maaleja voidaan periaatteessa tehdä vaikka miten monta kappaletta. Edmonton Oilersille ollaan kolmeen edelliseen vierasotteluun viimeistelty ”ainoastaan” viisitoista maalia. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi todella surkean puolustuksen omaavaa joukkuetta. Dallas Starsilla eikä Edmonton Oilersilla ole tällä hetkellä sellaista maalivahtityöskentelyä, että otteluiden voittaminen olisi realistisesti sanottuna mahdollista. Dallas Starsillahan loukkaantumisia ei kuitenkaan käytännössä ole, kun taas Edmonton Oilersilla loukkaantumisia riittää. Vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa tästä ottelusta ovat esimerkiksi Jordan Eberle, Philip Larsen, Ryan Hamilton sekä Richard Bachman. Lähtökohtaisesti Dallas Starsin olisi taisteltava viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta ei kotijoukkueen tilanne hyvältä vaikuta. Kaiken kaikkiaan yli 5,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas