Dallas Stars - Edmonton Oilers 2.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Edmonton metsästämään täyttä pistepottia Dallasin kustannuksella.

Dallas Stars – Edmonton Oilers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,00 | 3,60

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Dallas Stars sekä Edmonton Oilers iskevät yhteen. Läntisessä konferenssissa Dallas Stars on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Edmonton Oilers löytyy samasta konferenssista viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä Dallas Starsin eduksi. Tiedossa on todennäköisesti erittäin runsasmaalinen kohtaaminen, sillä molemmat joukkueet ovat alkukaudella pelanneet erittäin yleisöystävällisiä otteluita. Etenkin Edmonton Oilersin puolustus on alkukaudella vuotanut hurjaan tahtiin, sillä lähes sata päästettyä maalia kertoo siitä, että vierasjoukkueen alakerralla on vielä paljon tehtävää jatkoa ajatellen.

Dallas Stars hävisi viimeksi kotonaan jatkojen päätteeksi Chicago Blackhawksille 1-2 maalein, mutta kaiken kaikkiaan Dallas Stars pystyi kotonaan haastamaan yhden suurimmista mestarisuosikeista. Dallas Stars on pelannut viiteen edelliseen otteluun erittäin runsasmaalisesti, sillä viisi edellistä ottelua sisältävät esimerkiksi 6-3 numeroin voiton Anaheim Ducksista sekä 6-1 lukemin tappio St.Louis Bluesille. Dallas Stars on kotonaan ollut yllättävän heikko, sillä tiukat ottelut ovat kääntyneet Dallas Starsia vastaan. Tänään Dallas Starsin on ehdottomasti palattava takaisin voittojen pariin, sillä Edmonton Oilersin puolustus on vuotanut niin hurjaan tahtiin – vaikkakin Edmonton Oilers on viime aikoina piristynyt tuloksellisesti huomattavasti.

Edmonton Oilers on kolmesta edellisestä vierasottelustaan saalistanut peräti kaksi voittoa ja viiteen edelliseen vierasotteluun vain yhdessä ollaan jääty alle vaaditun maalimäärän. Edmonton Oilers on ollut siispä alkukaudella erittäin runsasmaalinen joukkue. Viimeksi vieraissa Edmonton Oilers hävisi Columbus Blue Jacketsille 4-2 numeroin, mutta tosissaan kolme viime vierasottelua ovat tuottaneet kuusi pistettä. Edmonton Oilersin kannalta on kuitenkin tietenkin valitettavaa, että vierasjoukkueelta ovat tästäkin ottelusta sivussa useat merkittävät pelaajat. Dallas Stars lähtee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten siinä mielessä Dallas Starsille on annettava tässä asiassa etua. Dallas on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme, mutta nyt on syytä keskittyä maalimäärään. Yli 5,5 maalia on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas