Dallas Mavericks - New York Knicks 6.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

New York metsästämään täyttä pistepottia Dallasin kotiparketilta.

Dallas Mavericks – New York Knicks, merkki 2, kerroin 3,25 Unibet
Dallas Mavericks – New York Knicks (+6,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,93 ComeOn

Unibetin kertoimet otteluun 1,36 | 3,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Suomen aikaan tulevana yönä pelataan jälleen useita mielenkiintoisia kamppailuita. Läntisessä konferenssissa kahdeksantena oleva Dallas Mavericks saa vieraakseen itäisen konferenssin sijalla kolmetoista olevan New York Knicksin. Tässä ottelussa olisi mahdollista lähteä pelaamaan selkeää ennakkosuosikkia vastaan. New York Knicksin kausi on tähän mennessä mennyt täysin piloille, mutta perustasoltaan New York Knicks on laadukas joukkue. Vierasjoukkueella on ollut selkeitä ongelmia loukkaantumisten kanssa, joten ne ovat sotkeneet otteluita kierroksesta toiseen. Varsinkin Carmelo Anthonyn loukkaantuminen on syönyt selkeästi tehoja New York Knicksin vahvuudesta. New York Knicks on joutunut pelaamaan jo kolme vierasottelua putkeen, mutta toisaalta vuoden ensimmäisessä ottelussahan New York Knicks nappasi mahtavan voiton San Antonio Spursin kustannuksella 101-105 numeroin.

Dallas Mavericksin pitkä vieraskiertue päättyi hetki sitten, koska Dallas Mavericks palasi kotiparketilleen häviämällä Los Angeles Clippersille 112-119 lukemin. Kolme vierasotteluahan tuottivat Dallas Mavericksille yhtä monta voittoa, mutta toisaalta jossain määrin viime aikoina Dallas Mavericks on pelannut hieman yli odotusten. Perustasoltaan Dallas Mavericks on laadukas joukkue, mutta oikeastaan kotijoukkuetta on vaikeaa juurikaan asettaa New York Knicksiä paperilla laadukkaammaksi. New York Knicksin tilanne alkaa olla siinä mielessä hankala, että voittoja olisi tultava tai muussa tapauksessa kuoppa syvenee entisestään – panokset alkavat vierasjoukkueen kohdalla olla korkealla. Voittoahan New York Knicks kaipaa enemmän kuin kipeästi, mutta toisaalta mahdollisuudet sen hankkimiseen ovat täysin realistiset, sillä Carmelo Anthony on jälleen vierasjoukkueen käytettävissä. New York Knicksin lopullinen kokoonpano on muutenkin tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä, sillä sairaslistalta vierasjoukkue saattaa apuja saada Pablo Prigionin, Raymond Feltonin sekä Kenyon Martinin johdolla.

Dallas Mavericks ei ole kolmesta edellisestä kotiottelustaan pystynyt saalistamaan ensimmäistäkään voittoa, joten siinä mielessä New York Knicksin mahdollisuudet vain kasvavat entisestään. Dallas Mavericks on kylläkin pelannut nimenomaan juuri kotonaan paljon erittäin tasaisia otteluita muutamien pisteiden erolla, mutta viime aikoina kotonaan Dallas Mavericks ei ole voittoja pystynyt nappaamaan. New York Knicks ei muutenkaan ole ollut Dallas Mavericksille helppo vastustaja. Itseasiassa nämä joukkueet ovat napanneet voittoja vuorotellen, joten siinä mielessä henkistä yliotetta ei Dallas Mavericksilla ole millään tavalla. Devin Harris on edelleen sivussa Dallas Mavericksin vahvuudesta, mutta muuten kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. Kaiken kaikkiaan New York Knicks nousee tässä kohteessa erinomaiseksi peli-ideaksi. Kerroinasettelu on mahdollisesti hieman liikaa Dallas Mavericksin suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas