Dallas Stars - Pittsburgh Penguins 26.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Dallasin komeat peliesitykset Pingviinien kustannuksella?

Dallas Stars – Pittsburgh Penguins, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,75 PAF

PAFin kertoimet otteluun 3,10 | 3,85 | 2,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Dallas Stars sekä Pittsburgh Penguins iskevät yhteen kierroksen kenties mielenkiintoisimmassa ottelussa. Läntisessä konferenssissa Dallas Stars on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Pittsburgh Penguins johtaa luonnollisesti itäistä konferenssia. Dallas Stars on ollut viime aikoina mahtavassa pelivireessä ja juuri sen takia tiedossa on kaiken kaikkiaan jännittävä kohtaaminen. Periaatteessa Dallas Stars sekä Pittsburgh Penguins tulevat suurella todennäköisyydellä tarjoamaan runsasmaalisen kamppailun, sillä molemmat joukkueet voidaan luokitella helposti runsasmaalisien joukkueiden listaan. Kahteen edelliseen otteluun Dallas Stars on viimeistellyt uskomattomasti yksitoista maalia! Edellisellä kierroksella kotijoukkue murskasi Toronto Maple Leafsin täysin pystyyn 7-1 maalein. Dallas Stars on alkanut olemaan juuri kotonaan äärimmäisen vahva, sillä neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet texasilaisille kolme voittoa.

Pittsburgh Penguins on hallinnut käytännössä alusta alkaen itäisen konferenssin tapahtumia ja kaiken kaikkiaan vierasjoukkue on pelannut melkeinpä kierroksesta toiseen erittäin runsasmaalisia kamppailuita! Edellisessä ottelussaan Pittsburgh Penguins voitti melko mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen New York Islandersin 4-6 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun Pittsburgh Penguins on viimeistellyt Dallas Starsin tavoin yksitoista maalia, joten siinä mielessä odotukset ovat kovat sen suhteen, että myös tässä ottelussa tiedossa olisi useita komeita maaleja. Pittsburgh Penguinsilla on ollut sivussa useita merkittäviä pelaajia, mutta loukkaantumiset eivät ole vierasjoukkueen tekemistä sotkeneet. Itseasiassa muutenkin Pittsburgh Penguinsin loukkaantumislista on jälleen huomattavasti paremmassa kunnossa, sillä sivussa on lähinnä enään hieman vähemmän tärkeitä pelaajia. Tilastojen valossa Pingviinit ovat luonnollisesti itäisen konferenssin parhaita vierasjoukkueita, mutta upeasti lähes 80 tehtyä vierasosumaa ei voisikaan antaa tilanteesta minkäänlaista muuta kuvaa.

Dallas Starsille jokainen ottelu on tästä lähtien merkittävässä roolissa, sillä kotijoukkue taistelee kynsin ja hampain pääsystä pudotuspeleihin. Periaatteessa Dallas Starsinkankaan pelaaminen ei olisi näin ollen täysin väärä idea, mutta järkevintä on lähteä keskittymään runsasmaalisen kohtaamisen ennustamiseen. Dallas Stars lähtee tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, joten kotijoukkuetta eivät ole näin ollen loukkaantumiset sotkemassa. Dallas Stars onkin ollut kieltämättä muutamassa edellisessä ottelussa todella vakuuttava. Dallas Starsin on pystyttävä samalla tahdilla pelaamaan myös tulevissa otteluissa, koska se on ainoa tapa taistella loppuun saakka pudotuspeleihin pääsystä. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin runsasmaalisia, joten kaiken kaikkiaan yli 5,5 maalia on järkevä valinta vetokupongille mukaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaleja viimeisteltiin kuusi kappaletta.

Veikkaussivut | Tuomas