Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Hyvä kausi palkittiin

NHL-seura Dallas Stars tiedotti merkittävästä jatkosopimuksesta, sillä joukkue on solminut neljän vuoden jatkopahvin kanadalaishyökkääjä Cody Eakinin kanssa. Uuden sopimuksen arvo on 15,4 miljoonaa dollaria. Hyökkääjä tienasi viime kaudesta 1,9 miljoonaa, mutta jatkossa mies saa vuodessa 3,85 miljoonaa dollaria.

24-vuotias pelimies voi olla tyytyväinen viime kauteensa, sillä Eakin nakutteli 78 ottelussa tehot 19+21=40. Hyökkääjä kuului myös Kanadan kevään MM-joukkueeseen. Eakin saalisti vaahterapaidassa 9 pelissä tehot 4+2=6 ja juhli kisojen päätteeksi MM-kultaa.

Dallasissa iloitaan tuoreesta sopimuksesta.

– Cody on monipuolinen hyökkääjä. Hän voi pelata jarruketjussa, ottaa aloitusvoittoja ja tappaa jäähyjä. Samalla hän tekee tulosta myös hyökkäyspäässä, seuran GM Jim Nill totesi Starsin tiedotteessa.

Stars jäi viime kaudella kokonaan pudotuspelien ulkopuolella, mutta joukkue lähtee tulevaan kauteen isoin odotuksin. Dallasilla on loistavat mahdollisuudet kammeta itsensä takaisin pudotuspeleihin.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Leijonien tuleva päävalmentaja selvillä!

Suomalaiselta kiekkotähdeltä uusi aluevaltaus!