VIDEO: Dani Alves siirtyy Juventukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Barcelonan puolustaja vaihtaa saapasmaan ykkösseuraan.

Brasilialainen puolustaja Dani Alves siirtyy Italian Serie A:ssa pelaavaan Juventukseen. Sopimuksen kesto on kaksi vuotta. Alves siirtyy torinolaisjättiin Barcelonasta, jossa hän on pelannut kahdeksan kauden ajan.

Alvesin historia Barcelonan kanssa oli hyvin menestyksekäs, sillä brasilialainen pääsi katalonialaisseuran paidassa kuusi kertaa Espanjan La Ligan mestaruutta ja kolme kertaa Mestarien liigan voittoa.

Alves oli mukana Brasilian joukkueessa, jonka taival päättyi jo lohkovaiheeseen Copa Americassa. Keltasiniset olivat kuitenkin liikenteessä pahasti vajaamiehisellä ryhmällä, sillä esimerkiksi Neymar ei ollut mukana lainkaan. Copa American mestaruushan meni Chilelle, joka kaatoi finaalissa Argentiinan.

Ensi kaudella Alves tulee olemaan yksi Juventuksen tärkeimmistä palasista. Torinolaisseura on päässyt juhlimaan viime kausien aikana monesti Serie A:n mestaruutta ja brasilialaispuolustaja tekee saapasmaan ykkösseuran entistä vahvemmaksi.

Katso videolta Alvesin parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messi jättää Argentiinan maajoukkueen
VIDEO: Antoine Griezmann jatkosopimukseen Atletico Madridin kanssa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa