VIDEO: Daniel Carvajalilta jäävät EM-kisat väliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Espanjan maajoukkueen puolustukselle suuri menetys.

Jalkapallon EM-kisoihin valmistautuva Espanja on kokenut suuren menetyksen, sillä Real Madridin laitapuolustaja Dani Carvajal ei pysty pelaamaan EM-turnauksessa. Carvajal loukkaantui Mestarien liigan finaalissa jättäen toisen puoliajan alussa.

Carvajalille diagnosoitiin toiseen asteen vamma oikeassa lonkankoukistajassa, mikä selvisi La Ligan jättiläisen suorittamissa testeissä. Hänen palautumisen arviointia tullaan jatkamaan, joten sairasloman kestosta ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.

Päättyneellä kaudella Carvajal kuului Mestarien liigan voittaneen ryhmän luottopuolustajiin. Hänen puuttuminen EM-kisoista onkin Espanjalle merkittävä takaisku, sillä hän on aikaisemmin voittanut nuorisomaajoukkueissa alle 21- ja alle 19-vuotiaissa EM-kultaa.

Carvajal on pelannut putkeen Real Madridissa vuodesta 2013 lähtien ja Espanjan maajoukkueessa vuodesta 2014 alkaen. Onkin siis mielenkiintoista nähdä, että kuinka valmennus aikoo täyttää Carvajalin jättämän aukon Espanajn puolustuksessa.

Katso videolta Carvajalin parhaita paloja:

 

Espanja pelaa seuraavan kerran huomenna, jolloin punakeltaiset kohtaavat harjoitusottelussa Etelä-Korean. Myös Suomella on tiedossa kamppailu selkeää ennakkosuosikkia Belgiaa vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Real Madridille ikimuistoinen vastaanotto kotikaupungissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa