VIDEO: SaiPan tähtipelaaja siirtyy Sveitsiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 04/05/2016
Jaa tämä...

Keltamustien tähtihyökkääjä pelaa ensi kaudella sveitsiläisseurassa.

Jääkiekon SM-liigassa kuluvalla kaudella SaiPan vahvuudessa suuressa roolissa ollut kanadalainen David McIntyre siirtyy Lappeenrannasta Sveitsiin.

McIntyre on solminut Sveitsin pääsarjassa pelaavan EV Zugin kanssa kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen. Sveitsiläisjoukkue kertoo asiasta heidän verkkosivuillaan.

McIntyre oli SaiPassa kuluvalla kaudella siis valtavassa roolissa, koska hän oli yksittäisenä pelaajana suurin syy yhdessä maalivahti Jussi Markkasen ja toisen ulkomaalaisen Chad Raun kanssa siihen, että keltamustat pelasivat itsensä suoraan puolivälieräpaikkaan.

EV Zug ei ole suomalaiskatsojille vieras joukkue, sillä sveitsiläisryhmässä on pelannut aiemmin myös Markkanen. Valitettavasti lappeenrantalaisten avainpelaaja taisteli kuitenkin puolivälierien aikana loukkaantumisongelmista.

SaiPassahan tulee tapahtumaan suuria muutoksia, sillä päävalmentaja Pekka Tirkkonen ei jatka ensi kaudella lappeenrantalaisten käskijänä.

 

SM-liigassa pelataan tänään yksi semifinaaliottelu, kun Tappara matkustaa Ouluun Kärppien vieraaksi.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Etelä-Saimaa, Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Suomalaislupaukselle NHL:n tulokassopimus
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa