Van Gaalin kausi ohi? Ei ilmestynyt joukkueen treeneihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Britanniasta kantautuvien viime hetken tietojen mukaan näyttää vahvasti siltä, että Manchester United managerin Louis Van Gaalin ura joukkueen peräsimessä näyttäisi olevan ohitse.

Hollantilaisen managerin pää on ollut jonkun aikaa vadilla menestymiseen tottuneen joukkueen heikkojen esitysten vuoksi. Red Devils on nyt hävinnyt neljä perättäistä ottelua ja sen on seuran surkein suoritus sitten vuoden 1961! Van Gaalille ei löydy tällä hetkellä kannatusta oikeastaan mistään. Niin asiantuntijat, fanit kuin pelaajatkin tuntuvat olevan miestä vastaan. Eilinen Manchesterin 2 – 0 tappio Stokelle näyttäisi olevan nyt se kuuluisa viimeinen niitti.

Tänään huhut ovat ottaneet aivan uudenlaista tuulta alleen, koska Van Gaal ei ollut ilta-päivällä paikalla joukkueensa harjoituksissa. Sen sijaan harjoitukset vetivät lävitse joukkueen vara-valmentaja ManU-ikoni Ryan Giggs. Legendaarisen Sir Alex Fergusonin aikakaudella ei ollut tavatonta että vastuuvalmentaja oli välillä poissa treeneistä, koska valmentajavelho jakoi vastuuta assistenteilleen Rene Meulensteenille sekä Mike Phelanille. Louis Van Gaal sen sijaa on tähän asti vaatinut olla paikalla joka ikisissä joukkueensa treeneissä. Tämä on selvä merkki siitä, että jotain on tapahtumassa hyvinkin pian, koska nyt jos koskaan päävalmentajan pitäisi olla syvällä kyntävän joukkueensa tukena.

Tässä vielä muutamia sosiaalisesta mediasta poimittuja viestejä asian tiimoilta:

Lue myös:

VIDEO: Iceman soittaa triangelia ja laulaa

Video: Lehterä yllätti Niemen puikoista

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa