David Nalbandian - Janko Tipsarevic | Tennis Wimbledon Pitkävetovihje 25.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Nalbandian kohtaa Tipsarevicin.

David Nalbandian – Janko Tipsarevic, merkki yli 40,5 peliä, kerroin 

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Wimbledonin tennisturnausta, ensimmäistä kierrosta. Mielenkiintoisessa  ottelussa yhteen iskevät kokenut, Argentiinan David Nalbandian sekä  vastaan asettuva, Serbian toiseksi paras tennispelaaja, Janko  Tipsarevic. Tiedossa on varmasti erittäin tasainen ja viihdyttävä  kamppailu. En oikeastaan osaa arvostaa kumpaakaan suosikin asemaan. David Nalbandian ei ole enää mikään parikymppinen eikä pelivuosia ole hirveästi jäljellä. Nalbandian on kuitenkin edelleen hyvässä kunnossa. Argentiinalainen pelasi hienosti Wimbledonin esiturnauksessa Queens
Clubilla, kun taas serbialainen ei vakuuttanut.

Tipsarevic ei mielestäni vakuuttanut samassa turnauksessa ollenkaan. Tipsarevic tippui jo toisella kierroksella. Tipsarevic on kuitenkin hieman tästä kaksikosta vahvempi pelaaja, joten en usko, että yhden heikosti menneen turnauksen perusteella voi tehdä mitään liian suuria johtopäätöksiä. Kahtena edellisenä kertana molemmat ovat poistuneet kentältä kerran voittajana, molemmat kerrat käytiin kovilla alustoilla.

Veikkaussivut | Tuomas