VIDEO: Puolalaismaalivahdilta karmaiseva oma maali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Vuosi 2015 on aivan loppumetreillä, mutta vielä ehtii mokailla ja kunnolla! Sen sai tuta pari päivää sitten Puolan jääkiekkoliigassa JKH GKS Jastrzebien paidassa pelaava maalivahti David Zabolotny, joka teki aivan varmasti tämän vuoden karmeimman oman maalin. Itseasiassa miehen epäonninen maali saattaa olla, ei ainoastaan tämän vuoden, vaan koko tämän vuosituhannen noloin oma maali.

Tiistai-iltana TV-kameroihin tallentunut maali nähtiin Puolan Cupin semifinaaliottelussa, jonka JKH GKS Jastrzebien hävisi ComArch Cracovialle 3 – 0. David Zabolotny sai kunnian iskeä ottelun viimeisen maalin hienolla pyörähdyksellä B-pisteen keskellä ja heittämällä kiekon tyhjään rysään. Harmi vain että maali oli sama, mikä miehen piti pitää puhtaana! Tilanteesta tekee entistä koomisemman se seikka, että JKH:lla oli tilanteessa ylivoima, eikä maalivahdille asetettu tilanteessa juurikaan painetta vastustajan toimesta, mutta silti miehen päästä tussahti melkoinen ”aivopieru”, josta me saamme nyt naureskellen nauttia

EI ole vaikea kuvitella miltä miehestä tuntui ottelun jälkeen. Zabolotnyn vilpittömän harmituksen näkee miehen kehonkielestä heti maalin jälkeen. Mutta tämä ei kuitenkaan riittänyt kiekkojumalille, vaan he halusivat nöyryyttää Zabolotnya vielä vähän lisää palkiten miehen ottelun kakkostähtenä!

Lue myös:

Pohjois-Amerikan urheiluvuoden tähtihetket!

Aleksander Barkov pelaa huikeaa kautta NHL:ssä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa