Mark Davis - Ali Carter 17.9.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Mark Davis haastaa Ali Carterin Shanghai Mastersin huippuottelussa.

Mark Davis – Ali Carter, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,05 | 1,68 

 

 

Terävin Snooker -kärki pelaa tällä viikolla Shanghai Mastersissa kauden yhtä suurinta turnausta, ensimmäisen kierroksen yksi odotetuimmista otteluista käydään Mark Davisin sekä Ali Carterin välillä. Etenkin Ali Carter on erittäin pidetty pelaaja niin katsojien kuin pelaajienkin keskuudessa. Mark Davis voitti 6-reds maailmanmestaruusturnauksen reilu viikko sitten ja itseasiassahan Mark Davis voitti kyseisen turnauksen myös vuosi sitten. Mark Davis on kokonaisuudessaan pelaamassa vahvaa kautta, mutta niin on myös Ali Carter. Lähtökohtaisesti Ali Carter tunnetaan äärimmäisen tasaisena pelaajana, kun taas Mark Davisin pelintaso heittelee kohtalaisen selkeästi. Ali Carterilla on kesän ja alkusyksyn aikana ollut reilusti vastoinkäymisiä pelipöydän ulkopuolella, mutta on mahtavaa nähdä, että ”The Captain” on jälleen mukana kiertueella.

Ajoittain Ali Carterille on annettu yllättävän paljon negatiivistä palautetta siitä, että turnausvoittoja on tullut vähän, mutta toisaalta Ali Carter on esiintynyt kahdesti jopa maailmanmestaruusturnauksen finaalissa ja toisekseen Ali Carteria pidetään poikkeuksellisen lahjakkaana pelaajana. Ronnie O’Sullivanin kanssa ”The Captain” harjoittelee erittäin paljon, joten harjoittelun tasokin on Ali Carterilla erinomaisessa kunnossa.

Ali Carter on ollut äärimmäisen vahva edellisillä kerroilla juuri Mark Davisia vastaan eikä siitä nyt voi antaa ihan valtavaa arvoa sillekään, että Mark Davis on hallitseva 6-reds maailmanmestari. Mark Davisille yksinkertaisesti sopii se mainiosti, että pöydällä on kuusi punaista eikä siispä normaalia määrää punaisia. Mark Davisin hurja vire ei muutenkaan tule kestämään loputtomiin. Ali Carter on hyvä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas