Davis Cupissa käsittämätön ottelu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2013
Jaa tämä...

Davis Cupin seuraajat saivat tänään vastinetta koko rahan edestä.

Tenniksen Davis Cupissa pelataan tänä viikonloppuna niin kaksinpelejä kuin myös nelinpelejä ja hurjin taistelu nähtiin Sveitsin sekä Tsekin välisessä nelinpeliottelussa. Sveitsin nelinpeliparina olleet Stanislas Wawrinka sekä Marco Chiudinelli taipuivat viisieräisessä ottelussa Tsekin Tomas Berdychiä sekä Lukas Rosolia vastaan. Ottelun loppunumerot olivat lopulta, uskokaa tai älkää – 4-6, 7-5, 4-6, 7-6, 22-24. Viimeisessä erässähän ei tietenkään pelattu tiebreakia kahdentoista pelin jälkeen, joten viimeinen erä kesti uskomattomat lähes viisikymmentä syöttövuoroa!

Ottelu kesti yhteensä yli seitsemän tuntia! Jo pelkästään viimeinen erä oli pituudeltaan lähes neljä tuntia. Katsojat saivat ainakin rahoilleen vastinetta upeassa ottelussa. Viimeisessä erässähän jo aikaisemmin tsekkiläiskaksikolla oli useampikin ottelupallo, mutta Wawrinka sekä Chiudinelli selvittivät kaksitoista ottelupalloa ennen kuin kolmastoista oli lopulta jopa tälle kaksikolle liikaa.

Viikonloppuna jatkuu huomisen osalta jälleen kaksinpeleillä! Tiedossa on useita erittäin mielenkiintoisia kohtaamisia. Etenkin Stanislas Wawrinkan sekä Tomas Berdychin kohtaaminen on yksi odotetuimmista. Väsymys lieneekin molemmilla päällimmäisenä mielessä? Suomalaisten osalta kentällä nähdään taistelussa Bulgariaa vastaan niin Juho Paukku kuin Micke Kontinen. Lähtökohtaisesti Paukun voittoa on syytä lähteä toivomaan, sillä Kontinen kohtaa omassa ottelussaan Grigor Dimitrovin, joten valitettavasti siitä ei ole voittoa todennäköisesti tiedossa.

ATP -tenniskausi jatkuu seuraavaksi Montpellierissa, Zagrebissa sekä Vina Del Marissa. Suomalaisten osalta mielenkiintoisin turnaus käydään Montpellierissa, sillä Jarkko Nieminen pelaa turnauksen ensimmäisen ottelunsa ranskalaista Florent Serraa vastaan. Lähtökohtaisesti Nieminen on ottelussa suursuosikin asemassa ja kieltämättä Niemiselle tarjoutuu hyvä mahdollisuus edetä turnauksessa erittäin pitkälle, sillä vaikka toisella kierroksella vastaan tuleekin Tsekin Tomas Berdych, on Niemisellä kaikki mahdollisuudet voittoon. Berdychillähän on takana erittäin raskas viikonloppu.

Veikkaussivut | Tuomas