Mark Davis - Robin Hull 29.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomen ainoa snookerammattilainen haastamaan kokenutta Mark Davisia.

Mark Davis – Robin Hull, merkki 2, kerroin
Mark Davis – Robin Hull (+2,5 freimiä), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,16 | 5,00

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla arvostetun UK Championship -turnauksen karsintoja, Suomen aikaa aamupäivällä yhteen iskevät kokenut Englannin Mark Allen sekä Suomen Robin Hull. Jälleen kerran aloitetaan vihje siitä, että Robin Hullia aliarvostetaan ja rajusti. Robin Hull on ensinnäkin kokenut snookerin ulkopuolella todella suuria vastoinkäymisiä, mutta sieltä suomalainen on aina noussut uudelleen ja uudelleen. Se kertoo Robin Hullista jotain jo ihmisenä. Toisekseen Robin Hull on erinomainen break-builder. Robin Hull on harjoituksissa tehnyt valtavasti yli sadan pisteen lyöntisarjoja, joten se kertoo suomalaisen taidoista rakentaa myös tiukoissakin paikoissa suuria breikkejä. Otetaan huomioon ehdottomasti myös se, että Robin Hull on pelannut huippuotteluita esimerkiksi Ronnie O’Sullivania sekä Neil Robertsonia vastaan. Robin Hull on ollut freimin päässä voittamisesta maailman rankinglistan ykköstä vastaan sekä hallitsevaa maailmanmestaria vastaan.

Mark Davis on ollut tällä kaudella yhtä turnausta lukuunottamatta umpisurkea, sillä 6-reds maailmanmestaruusturnauksessa Mark Davis pelasi äärimmäisen vakuuttavasti, mutta muuten Mark Davisin alkukaudesta ei ole mitään erikoista kerrottavaa! Mark Davis hävisi kuudennessa PTC-osakilpailussa toisella kierroksella ja puolestaan seitsemäs osakilpailu samassa sarjassa päättyi ensimmäiselle kierrokselle. Viime viikolla pelattu Champions of champions -kilpailu niin ikään päättyi Mark Davisin osalta avauskierrokselle. Mark Davis ei voittanut viime viikolla Ronnie O’Sullivania vastaan freimiäkään. Mark Davisin itseluottamus oli 6-redsin maailmanmestaruusturnauksen päätteeksi korkealla, mutta tällä hetkellä englantilainen ei itsekään taida tietää, että mitä snookerpöydällä tulisi tehdä.

Robin Hull tarvitsee yksinkertaisesti menestymistä, sillä esimerkiksi taloustilanne suomalaisen kannalta on valitettavasti äärimmäisen kurja. On todella valitettavaa, että Robin Hull ei ole saanut sponsoreita liikenteeseen ja tukemaan suomalaisen mahdollisimman hyvää menestymistä kansainvälisissä turnauksissa. Robin Hull joutuu pelaamaan aina paineiden alla, sillä faktaa on se, että suomalaisen on saatava onnistumisia aikaan. Kuitenkin Eurosportilla snooker on yksi päälalejista, joten se kertoo siitä, että snooker on selkeässä nousussa. Taidoiltaan Robin Hull on juuri niin hyvä kuin mitä erinomaiset ottelut Ronnie O’Sullivania sekä Neil Robertsonia vastaan kertovat. Kerroinasettelu on liikaa Mark Davisin suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas