Nikolay Davydenko - Alex Bogomolov 8.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/08/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Alex Bogomolovin hurjat yllätykset edelleen?

Nikolay Davydenko – Alex Bogomolov, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,60 | 2,25 

ATP-tennistä Montrealista, venäläisten välien selvittelyssä Nikolay Davydenko saa vastaansa Alex Bogomolovin. Kyseessä on ehdottomasti äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Nikolay Davydenkolle kausi on ollut erittäin vaikea, mutta jälleen kerran loukkaantumiset ovat iso syy siihen. Nikolay Davydenko tunnetaan erinomaisena syötönpalauttajana sekä samalla pelaajana, jolta ei oikeastaan löydy selkeitä heikkouksia tai vahvuuksia. Nikolay Davydenko on terveenä ollessaan ehdottomasti TOP-20 tason pelaaja, mutta kuten jo todettu, loukkaantumisia on liikaa.

Alex Bogomolov voitti edellisellä kierroksella David Ferrerin, mutta espanjalainen ei pelannut lainkaan omalla tasollaan! Mitäänhän Alex Bogomolovilta ei voi pois voitosta ottaa, mutta kaiken järjen mukaan tänään Alex Bogomolovin samanlainen pelivire ei tule jatkumaan. Mielenkiintoinen pointti on myös se, että Alex Bogomolov pelasi jo kaksi karsintaottelua päästäkseen edes koko pääsarjaan. Nikolay Davydenko on siispä pelannut kaksi ottelua, kun taas Alex Bogomolov on pelannut jo neljä ottelua.

Nikolay Davydenko ei pystynyt osallistumaan esimerkiksi Wimbledoniin, mutta tällä hetkellä Nikolay Davydenko on ehdottomasti hienossa pelivireessä! Todennäköisesti Alex Bogomolov tulee palaamaan ennemmin tai myöhemmin takaisin maanpinnalle. Ei tälläinen vire voi Challenger -tason turnauksia kiertävältä Alex Bogomolovilta kestää ikuisuuksia.

Veikkaussivut | Tuomas