Ryan Day - Lu Ning 16.9.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö Lu Ning yllätysvoittoon walesilaisvastustajastaan?

Ryan Day – Lu Ning, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,30 | 3,40 

 

 

Snookerissa käynnistyy tänään kauden yksi suurimmista tapahtumista, Shanghai Masters. Ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Walesin Ryan Day sekä vastaan asettuva Kiinan Lu Ning. Lienee jokaiselle snookeria seuraavalle selvää se, että Ryan Day on pelaajista huomattavasti tunnetumpi ja kokeneempi, mutta voidaan heti perään todeta, että Ryan Day on äärimmäisen epätasainen pelaaja. Sana ”mielialapelaaja” ei välttämättä ole paras mahdollinen snookeriin, mutta tulokset tosissaan ovat erittäin epätasaisia. Ryan Day ei ollut mukana lainkaan 6-reds maailmanmestaruusturnauksessa ja edellinen PTC-osakilpailukin päättyi Ali Carteria vastaan neljännessä ottelussa tappioon 0-4 lukemin.

Lu Ning on ajoittain onnistunut etenkin juuri Kiinassa voittamaan hienoja kamppailuita, Wuxi Classicin karsinnoissahan Lu Ning voitti jokin aika sitten Adam Duffyn 1-5 numeroin. International Championshipissa Lu Ning oli lähellä voittaa esimerkiksi jopa Ricky Waldenin erittäin tiukassa ottelussa. Lu Ning on alle 21 -vuotiaiden maailmanmestari itseasiassa juuri tältä kesältä, joten osittain sen takia Lu Ning sai myös pääsyn tähän erittäin merkittävään snookertapahtumaan.

Lu Ning on toistaiseksi amatööripelaaja -nimikkeellä liikenteessä tässäkin turnauksessa, mutta erittäin ailahtelevaa Ryan Dayta vatstaan Lu Ning omaa ehdottomasti yllätysmahdollisuudet – etenkin, kun ottelu vieläpä tosissaan pelataan Shanghaissa. Ryan Day ei selvinnyt edes viime vuonna maailmanmestaruusturnaukseen, joten siinä on vertailukohtaa sille, että realistisesti Lu Ning saattaa hyvinkin yllättää.

Veikkaussivut | Tuomas