Ryan Day - Dechawat Poomjaeng 14.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Dechawat Poomjaeng haastaa The Lionin Intian avoimissa.

Ryan Day – Dechawat Poomjaeng, merkki 2, kerroin 
Ryan Day – Dechawat Poomjaeng (+1,5 freimiä), merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,50 | 2,50 

 

 

Snookerin ystäville alkava viikko on jännittävää aikaa, sillä uusi turnaus, Intian avoimet käynnistyvät. Ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Walesin Ryan Day sekä Thaimaan Dechawat Poomjaeng. Heti alkuun voidaan sanoa, että kerroinasettelu on henkilökohtaisesti sanottuna liikaa Ryan Dayn suuntaan. Ryan Day saattoi olla pari kautta sitten tasainen suorittaja, mutta niin ei ole missään tapauksessa enään. Ryan Day hävisi Shanghai Mastersissa jo kolmannella kierroksella eikä The Lionin alkukaudella muutenkaan ole tullut minkäänlaista oikeaa menestystä. Muutamassa PTC-osakilpailussa Ryan Day on päässyt jopa päätöspäivälle mukaan, mutta esimerkiksi edellisessä PTC-tason kilpailussa kolme ensimmäistä vastustajaa olivat erittäin heikkoa luokkaa.

Dechawat Poomjaeng muistetaan parhaiten varmasti siitä, että viime vuoden maailmanmestaruusturnauksessa thaimaalainen lähetti Stephen Maguiren kotimatkalle. Dechawat Poomjaeng on kokenut oikeastaan läpi kauden paljon äärimmäisen tiukkoja tappioita yhden tai kahden freimin erolla. Tämän kuun alussa pelattu PTC-tason kilpailu päättyi avausotteluun vain freimin tappiolla Alfrie Burdenia vastaan. Kaiken kaikkiaan Dechwat Poomjaeng pelasi 6-redsin maailmanmestaruusturnauksessa kuitenkin erittäin hyvin, sillä kaiken kaikkiaan Poomjaeng voitti tuolloin neljä kamppailua. Matkallahan kaatui huippunimistä esimerkiksi Joe Perry.

Ryan Day ei päässyt lainkaan mukaan viime vuoden maailmanmestaruusturnaukseen, joten tämä kausi on erittäin merkittävä jo senkin takia, että Ryan Day saisi itseluottamustaan takaisin. Viime kausi päättyi walesilaisen osalta valitettavasti äärimmäisen heikosti eikä vielä toistaiseksi Ryan Day ole menestynyt ranking-turnauksissa lainkaan. Dechawat Poomjaeng omaa ehdottomasti kertoimia paremmat mahdollisuudet yllätykseen. Thaimaalaisen voitto tästä kamppailusta on erinomainen yllätysvalinta kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas