Manchester Unitedin käskijä: De Gea ei myydä tässä siirtoikkunassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Manchester United ei ole päästämässä tähtimaalivahtia siirtymään.

Jalkapallojätti Manchester United ei ole päästämässä siirtymään uusiin maisemiin seuran tähtimaalivahti David de Geaa. Punaisten päävalmentaja Louis van Gaal ilmoitti, että seura ei aio myydä de Geaa Real Madridiin loppukesän siirtoikkunan aikana. Siirtoaika loppuu 1. syyskuuta.

Real Madrid on havitellut espanjalaismaalivahtia riveihinsä jo hieman pidempään, mutta Manchester United ei ole päästänyt molaria siirtymään. Siirron epäonnistumiseen saattaa vaikuttaa myös se, että kauppa La Ligassa pelanneen Pedron osalta päättyi heikosti. Manchester United ei saanut Barcelonassa pelannutta hyökkääjää vahvuuteensa, vaan espanjalainen päätyi Valioliigan viime kaudella voittaneeseen Chelseaan.

– Kun Manchester United haluaa pelaajan, pelaaja tulee. Paitsi kun toinen seura ei haluakaan myydä, van Gaal sanoi lauantain Newcastle-peliä ennakoivassa lehdistötilaisuudessa.

– Tilanne on sama toisin päin: me emme myy de Geaa.

Kauanko espanjalaisvahti pysyy Manchesterissa?

Vaikka de Gea ei lähtisikään tässä vaiheessa Manchester Unitedista, espanjalaisen siirtyminen muihin maisemiin nousee ajankohtaiseksi todennnäköisesti ennemmin tai myöhemmin. Hollantilaisvalmentaja ei ole hänelle antanut peliaikaa Valioliiga-kauden alussa.

De Gean siirtyminen Manchester Unitediin sai vuonna 2011 siirto lopullisen vahvistuksen. Espanjalaisesta maksetun siirtokorvauksen arvioidaan olevan 20–25 miljoonan euron välillä. Hän solmi punaisten kanssa tuolloin viisivuotisen sopimuksen.

De Gea on voittanut urallaan muun muuassa mestaruuden Valioliigassa, mestaruuden Eurooppa-liigassa ja UEFA Super Cupin.

Manchester United on ollut esillä myös sen takia, että punaiset tavoittelevat Neymarin siirtymistä ryhmän vahvuuteen. Veikkaussivujen uutisen asiasta voit lukea tästä.

Kaupan toteutuminen Neymarin suhteen vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, mutta jos sellainen tapahtuisi, kauppasumma olisi todennäköisesti Valioliigan ennätyssumma tai parhaimmillaan maailmanennätys.

Urakka Valioliigassa jatkuu lauantaina kuuden ottelun mittaisella kierroksella. Iltapäivän avaa Manchester United, joka pelaa kotonaan Newcastlea vastaan. Veikkaussivut on vahvasti mukana ottelussa Crystal Palacen ja Aston Villan välillä, josta on tarjolla erinomainen ennakko. Lue ottelusta vihje tästä.

Myös Espanjan La Liga on saatu käyntiin. Perjantain ensimmäisessä ottelussa Malaga ja Sevilla pelasivat maalittoman tasapelin. Lauantaina Espanjan korkeimmalla sarjatasolla pelataan neljä kamppailua. La Ligan suurimmat mestarisuosikit Barcelona ja Real Madrid nähdään kentällä ensimmäisen kerran sunnuntaina.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähteet: AFP, Yle

Lue myös:
VIDEO: Kenet näistä UEFA valitsee Euroopan parhaaksi?
Suomalaisvalmentaja sveitsiläisseuran päävalmentajaksi!

unibet