Espanjalaismaalivahti ei siirry tammikuussakaan Madridiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 09/10/2015
Jaa tämä...

Espanjalaismaalivahdin siirtokuvioissa jälleen lisää käännettä.

Manchester Unitedin espanjalaismaalivahti David de Gea olisi kovaa vauhtia siirtymässä Espanjaan ja Real Madridin vahvuuteen, mutta mies joutuu jatkamaan Englannissa koko kuluvan kauden ajan. Siirtoikkunan loppumetreillä jopa huvittavalla tavalla kariutunut siirto Espanjaan ei toteudu tammikuussakaan.

– Emme missään nimessä aio hankkia De Geaa tammikuussa, kertoi Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez radiokanava Cadena COPE:lle.

Perez kertoi puheenvuorossaan myös syyttäviä ajatuksia Manchester Unitedin suuntaan siitä, että alkuperäinen siirto meni loppumetreillä pieleen.

– Madrid teki työnsä niin hyvin kuin pystyi. Manchesterilla ei vain ollut tarvittavaa kokemusta, jotta asia olisi saatu viime hetkillä maaliin.

– Real Madrid teki ehdottomasti kaikkensa, jotta siirto saataisiin suoritettua ajoissa, tiedotteen lopussa sanottiin.

Punaiset syyttävät Real Madridia

Manchester United ei ole niellyt Real Madridin tiedotetta, jossa espanjalaisseura laittaa syyn maalivahdin siirron epäonnistumisesta punaisten piikkiin.

– Manchester United ei ottanut yhteyttä Real Madridiin myydäkseen De Gean, sillä hän on yksi joukkueen kantavista voimista ja seuran toive oli pitää hänet joukkueessa.

– Kun pelaajien siirtojen ehdoista oli päästy sopimukseen lounasaikaan, kaikki dokumentaatio kummankin pelaajan osalta oli Real Madridin hallussa. Manchester United lähetti seuran puolesta tarvittavat dokumentit Madridiin kello 20:42 Britannian aikaa ja sai ne takaisin ilman De Gean allekirjoitusta kello 22.32 Britannian aikaa.

Manchester Unitedin puolelta kaikki dokumentit saatiin palautettua Real Madridille kello 22:58 Britannian aikaa, ennen kuin siirtoikkuna oli sulkeutunut.

De Gean tilanne Valioliiga-seurassa on kurja. Mies ei ole vielä pelannut punaisten paidassa tällä kaudella vielä minuuttiakaan. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä, joten nähtäväksi jää, siirtyykö De Gea Realiin lopulta vapailla papereilla. Mikäli espanjalainen ei päädy jatkamaan Valioliigassa, mikä vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, on Old Traffordin isännillä enää yksi ikkuna aikaa tehdä maalivahdin siirrolla rahaa.

Eilen de Gea joka tapauksessa kuitenkin palasi nykyjoukkueensa harjoituksiin maaottelutauon jälkeen. De Gea tarvitsisi nyt peliaikaa, jotta edes maajoukkueessa hänelle oli jatkossa käyttöä.

Suurimpien jalkapallosarjojen osalta EM-karsinnat alkavat olla takana ja viikonloppuna palataankin takaisin Valioliigan, Saksan Bundesliigan ja Espanjan La Ligan ottelutarjonnan pariin. Lauantaina tarjoillaan muun muuassa Manchester Unitedin ja Liverpoolin välinen huippuottelu.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Sivusto tarjoaa kattavasti kertoimia myös livevedon puolella.

Lähde: Goal.com

Lue myös:
Valioliigaseura lähettänyt peräti 33 pelaajaa lainalle!
Tuore AC Milan-tähti ajoi heti korttinsa hyllylle!