VIDEO: David De Gea skandaalin keskellä - EM-kisat jää pelaamatta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/11/2016
Jaa tämä...

Espanjalaismaalivahdin urakka EM-kisoissa jäämässä lyhyeksi.

Espanjan EM-kisajoukkueen maalivahti David De Gea on joutunut skandaalin keskelle. Brittilehti Independent kertoo, että espanjalaistorjuja lähetetään EM-kisoista kotiin, vaikka joukkue ei ole pelannut otteluakaan.

De Gea on joutunut skandaalin keskelle, sillä hän on poliisitutkinnan kohteena liittyen tapaukseen, jossa liikemies Ignacio Allende Fernándezia epäillään muun muuassa ihmiskaupasta ja seksuaalirikoksista.

Espanjalaislehdistössä nousseet syytökset ovat Independentin mukaan johtaneet siihen, että De Gea on jouduttu sulkemaan pois maan EM-joukkueesta. Passittaminen kotiin tapahtui ilmeisesti turnauksen avauspäivänä.

Toistaiseksi De Gean tilanteesta liikkuu kuitenkin ristiriitaisia tietoja. Daily Mailin toimittajan Adam Craftonin mukaan De Gea olisi yhä Espanjan EM-ryhmän mukana ja hän olisi ollut joukkueen mukana. Craftonin mukaan asia on De Gean lakimiesten hoidettavana.

– De Geaa ei ole lähetetty kotiin. Hän on hotellissa maajoukkueen kanssa, Balague twiittasi.

De Gean lisäksi julkisuudessa on esiintynyt Asier Muniainin ja Iscon nimet saman tapauksen yhteydessä. Kolmikko pelasi väitettynä ajankohtana samassa alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta Ranskassa heistä voi pelata ainoastaan Manchester Unitedin torjuja.

Katso videolta De Gean parhaita paloja:

 

Espanja avaa urakkansa EM-kisoissa maanantaina. Tuolloin avauskierroksen vastustajana toimii Tshekki.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen
VIDEO: Vastakkainasettelua futiksen ja lätkän välillä EM-kisojen alla

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa