Juan Martin Del Potro - Nicolas Almagro 5.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/04/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Juan Martin Del Potro turnauksen finaalipaikkaa Tokiossa?

Juan Martin Del Potro – Nicolas Almagro (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,30 | 3,40 

 

 

ATP-tennistä Tokiosta, jälkimmäisessä välierässä yhteen iskevät Argentiinan Juan Martin Del Potro sekä Espanjan Nicolas Almagro. Ottelun voittaja tulee etenemään sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun Kanadan Milos Raonicia tai Kroatian Ivan Dodigia vastaan. Juan Martin Del Potro on sijoitettu tässä turnauksessa ykköseksi ja lähteekin tässä turnauksessa suosikkina otteluun kuin otteluun. Juan Martin Del Potro oli yllättävän suurissa ongelmissa eilen Aleksandr Dolgopolovia vastaan, mutta Juan Martin Del Potro selvitti itsensä lopulta jatkoon. Juan Martin Del Potro on ollut syksyn aikana yllättävänkin epätasainen, mutta kaiken järjen mukaan argentiinalaisella on erinomainen tilaisuus Tokion turnauksen voittamiseen.

Nicolas Almagrolle syksy on syystä tai toisesta ollut äärimmäisen haastava. Nicolas Almagro hävisi US Openissa heti avauskierroksella 3-1 numeroin eikä se ollut lainkaan ensimmäinen tappio avauskierroksella. Jo ennen US Openia Nicolas Almagro hävisi Cincinnatissa ensimmäisellä kierroksella ja puolestaan Kuala Lumpurissa viime viikolla espanjalaisella oli edessään sama kohtalo. Nicolas Almagroa voidaan pitää hyvinkin mielialapelaajana eikä oikeastaan espanjalaisen kohdalla ole syytä puhua turnauspelaajasta. Yhden käden rysty on Nicolas Almagron suurin vahvuus, mutta valitettavasti espanjalainen ei ole onnistunut moneen kuukauteen saamaan senkään avulla minkäänlaista menestystä.

Juan Martin Del Potro on kovilla alustoilla onnistunut keräämään niin paljon enemmän menestystä kuin Nicolas Almagro, että lähtökohtaisesti normaalilla peliesityksellä Juan Martin Del Potro on tässä ottelussa erittäin lähellä voiton nappaamista. Roland Garrosin jälkeen Nicolas Almagro on ollut enemmän tai vähemmän täysin ulkona. Juan Martin Del Potro on tasoituksellakin erinomainen valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas