Juan Martin Del Potro - Richard Gasquet 4.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Venyykö Richard Gasquet jättiyllätykseen päätösturnauksen avauspäivänä?

Juan Martin Del Potro – Richard Gasquet, merkki 2, kerroin 
Juan Martin Del Potro – Richard Gasquet (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,18 | 4,70 

 

 

Argentiinan Juan Martin Del Potro kohtaa illan myöhäisottelussa Ranskan Richard Gasquetin. Kyseessä on ATP-tenniksen kauden päätösturnauksen ottelutarjontaa. Tänään pelataan yhteensä kaksi kaksinpeliä sekä kaksi nelinpeliä. Juan Martin Del Potro hävisi Pariisissa viime viikolla puolivälierässä Roger Federeriä vastaan ja saman kohtalon koki myös Richard Gasquet ottelussa Rafael Nadalia vastaan. Juan Martin Del Potro on pelaajista monipuolisempi, sillä Juan Martin Del Potro pystyy ratkaisemaan pisteitä paljon niin kämmeneltä kuin itseasiassa myös rystyltäkin, mutta Juan Martin Del Potro on erittäin isokokoinen pelaaja eikä Argentiinan ykköspelaaja ole ollut enään vähään aikaan lainkaan oma itsensä. Juan Martin Del Potro kiukutteli Pariisissa viime viikolla moneen kertaan kentällä, kun pelaaminen ei toiminut parhaalla mahdollisella tasolla. Juan Martin Del Potro oli Pariisissa Grigor Dimitrovia vastaan selkeissä ongelmissa eikä Roger Federeriä vastaan Juan Martin Del Potro enään syöttänytkään hyvin. Viimeisessä erässä Roger Federer lähinnä teki Juan Martin Del Potron syötön kanssa mitä vain halusi.

Richard Gasquet on pelaajista huomattavasti parempi liikkumaan, mutta valitettavasti tuntuu ajoittain siltä, että Richard Gasquet ei omaa parhainta mahdollista itseluottamusta tiukoissa paikoissa. Richard Gasquet ei antanut viimeksi itsestään missään tapauksessa kaikkea irti Rafael Nadalia vastaan, sillä ottelu melkeinpä ratkesi avauserässä Rafael Nadalin eduksi ja samalla ranskalaisen itseluottamus romahti. Richard Gasquet ajoittain pystyi hallitsemaan Rafael Nadalia vastaan pisteitä mahtavilla yhden käden rystylyönneillään ja mikäli tehtäisiin äänestys, että kenellä on tyylikkäin yhden käden rysty, Richard Gasquet olisi siinä äänestyksessä erittäin korkealla. Tänään Richard Gasquetille on äärimmäisen tärkeää pitää Juan Martin Del Potro liikkeessä sekä sekoittaa pelin tempoa. Juan Martin Del Potroa ei saa päästää kämmeneltä ratkaisemaan pisteitä tai muuten Richard Gasquetilla ei ole tänään mahdollisuuksia.

Lähtökohtaisesti kerroinasettelu ei houkuttele missään tapauksessa lähteä pelaamaan Juan Martin Del Potron voittoa. Juan Martin Del Potro ei jättänyt itsestään hyvää kuvaa Pariisissa millään tavalla. Juan Martin Del Potrosta alkaa huomaamaan selkeästi sen, että kausi on ollut erittäin pitkä ja väsymys alkaa painaamaan. Näin turnauksen avauspäivänä yllätykset ovat joka tapauksessa muutenkin herkemmässä. Richard Gasquet voitti kesällä pelaajien edellisen kohtaamisen, joten henkinen yliote on lievästi itseasiassa ranskalaisen puolella. Kyllähän tässä Richard Gasquet mahtuu hienosti yllätyskohteena vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas