Juan Martin Del Potro - Tommy Haas 4.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/03/2013
Jaa tämä...

Eteneekö Juan Martin Del Potro kohti Washingtonin finaalia?

Juan Martin Del Potro – Tommy Haas (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 1,26 | 3,80 

ATP-tennistä Washingtonista, illan jälkimmäisessä välierässä yhteen iskevät Argentiinan Juan Martin Del Potro sekä Saksan kokenut Tommy Haas. Juan Martin Del Potro on turnauksen ensimmäiseksi sijoitettu pelaaja ja Juan Martin Del Potro onkin pelannut juuri sillä tavalla. Juan Martin Del Potro on ollut turnauksen paras pelaaja ja argentiinalainen onkin kovaa vauhtia matkalla turnauksen mestaruuteen.

Juan Martin Del Potro pelasi Wimbledonissa erinomaisen turnauksen, joten argentiinalainen on ollut myös nurmella erinomaisessa pelivireessä! Juan Martin Del Potro on voittanut jo esimerkiksi US Openin tällä alustalla, joten pian käynnistyvä kauden viimeinen Grand Slam saattaa pian olla vaikkapa jopa argentiinalaisen juhlaa. 

Tommy Haas on pelannut useita raskaita otteluita turnauksen aikana eikä Tommy Haas eilen pelannut lainkaan omalla tasollaan! Tommy Haas pelasi eilen Grigor Dimitrovia vastaan ja bulgarialaiselle tarjottiin useita mahdollisuuksia ottelun voittoon. Tommy Haas sortui monessa tilanteessa kaksoisvirheisiin tai helppoihin muihin virheisiin. Tommy Haas on parhaimmillaan erinomainen nurmipelaaja, mutta saksalaisen kannalta valitettavasti nyt ei nurmella pelata. Juan Martin Del Potro menee tästä finaaliin.

Veikkaussivut | Tuomas