Juan Martin Del Potro - Milos Raonic 6.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Onko syöttäjien juhlaa tiedossa Tokion finaalissa?

Juan Martin Del Potro – Milos Raonic, merkki yli 24,5 peliä, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,61 | 2,23 

 

 

ATP-tennistä Tokiosta, turnaus huipentuu finaaliin Argentiinan Juan Martin Del Potron saadessa vastaansa Kanadan Milos Raonicin. Juan Martin Del Potro on sijoitettu Tokion turnauksessa ykköseksi. Juan Martin Del Potro voitti välierässä Nicolas Almagron kahden tiebreak -erän jälkeen kahdessa erässä, kun taas Milos Raonic ei antanut Ivan Dodigin yllättää itseään. Ivan Dodigille tarjottiin avauserässä mahdollisuutta siirtyä johtoon, mutta Ivan Dodig ei sitä onnistunut käyttämään. Lähtökohtasesti Juan Martin Del Potron sekä Milos Raonicin kohdatessa yhteen tiedossa tulee olemaan syöttäjien juhlaa. Molemmat pelaajat ovat liikkumisen osalta heikolla pohjalla, mutta syöttö on niin Juan Martin Del Potrolla kuin Milos Raonicillakin huippuluokkaa. Samalla molemmat pelaajat lyövät palloa erittäin suoraan sekä lisäksi erittäin painavasti.

Juan Martin Del Potro ei ole ollut lainkaan niin vakuuttava tässä turnauksessa kuin Milos Raonic, sillä Juan Martin Del Potro hävisi jo avauskierroksella erän Marcos Baghdatista vastaan ja puolestaan myös Aleksandr Dolgopolov antoi argentiinalaiselle erinomaisen vastuksen. Itseasiassa Juan Martin Del Potro oli jopa lähellä tappiota ukrainalaista vastaan, mutta niin vain turnauksen ykkössijoitettu hoiti itsensä jatkoon. Joka tapauksessa Juan Martin Del Potro on varmasti näyttöhaluinen juuri Milos Raonicia vastaan, sillä Milos Raonic voitti pelaajien edellisen ja samalla ainoan kohtaamisen Montrealissa hetki sitten suoraan kahdessa erässä.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen kohtaaminen, joten yli 24,5 peliä on erinomainen valinta mukaan vetokupongille. On todennäköistä, että tässä ottelussa nähdään ainakin yksi tiebreakissa päättyvä erä. Syötönmurrot tulevat olemaan varmasti erittäin vähissä, sillä liikkuminen tosissaan ei kuulu Juan Martin Del Potron tai Milos Raonicin vahvuuksiin. Milos Raonic voitti viime viikolla jo Bangkokin turnauksen, joten itseluottamus kanadalaisella on ainakin erittäin hyvällä tasolla.

Veikkaussivut | Tuomas