Juan Martin Del Potro - Milos Raonic 9.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/08/2013
Jaa tämä...

Juan Martin Del Potro ensimmäisen kerran pitkään aikaan oikeaan testiin.

Juan Martin Del Potro – Milos Raonic, merkki yli 23,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,55 | 2,40 

ATP-tennistä Montrealista, illan kenties odotetuin ottelu käydään keskuskentällä Argentiinan Juan Martin Del Potron kohdatessa kanadalaisen Milos Raonicin. Yksi asia on ainakin jo tässä vaiheessa varmaa – tätä ottelua on varmasti kotiyleisö odottanut! Juan Martin Del Potro on ollut täysin käsittämättömässä pelivireessä, sillä argentiinalainen voitti Washingtonin turnauksen ja sen jälkeen nyt myös Montrealissa Juan Martin Del Potro on kulkenut voitosta voittoon. Nyt kuitenkin Juan Martin Del Potro tulee kohtaamaan ensimmäisen oikean haasteen, sillä Milos Raonicilla on kaikki ne aseet, joita vaaditaan huippupelaajalta. Milos Raonic omaa erinomaisen syötön ja erittäin painavat peruslyönnit. Milos Raonicille kesä on ollut hankala, mutta nyt ehdottomasti parempaan suuntaan ollaan menossa.

Milos Raonicin on saatava nyt tuloksia aikaan, sillä tätä menoa kausi tulee muuten menemään täydelliseksi vitsiksi! Kuten jo todettu, Milos Raonic omaa kaikki ne asiat, joita vaaditaan esimerkiksi Juan Martin Del Potron voittamiseen. Juan Martin Del Potro on täysin käsittämättömässä pelivireessä, mutta parhaimmillaan ja nimenomaan normaalilla omalla tasollaan Milos Raonic pystyy argentiinalaista haastamaan ihan tosissaan.

Kahden isokokoisen pelaajan kohdatessa on selvää, että omien syöttöjen pitäminen on asia numero yksi! Omia syöttöjä ei voi menettää eikä siihen ole tässä otteluparissa syytä oikeastaan uskoakaan. Tiebreakeja on kaiken järjen mukaan tiedossa yhdestä jopa kahteen kappaleeseen. Yli 23,5 peliä menee tässä kohteessa rikki.

Veikkaussivut | Tuomas