Denis Istomin - Julien Benneteau | Tennis 14.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/02/2018
Jaa tämä...

Istomin kohtaa kokeneen Benneteaun.

Denis Istomin – Julien Benneteau, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Cincinnatin ensimmäisen kierroksen ottelussa Uzbekistanin Denis Istomin saa vastaansa Ranskan Julien Benneteaun. Tiedossa on todennäköisesti erittäin tasainen ottelu. Oikeastaan ottelussa ei ole minkäänlaista suosikkia. Melkeinpä Bennetaun voisi arvostaa kaksikosta muuten paremmaksi, mutta Benneteau tuskin tulee tekemään murtoja pahemmin, sillä Istominin syöttö on todella hyvä. Istominin syöttöä on erittäin vaikeaa murtaa.

Benneteau on osoittanut loukkaantumisista ja melko korkeasta iästä huolimatta olevansa edelleen hyvä pelaaja. Olympialaisissa Benneteau selviytyi toiselle kierrokselle, eikä missään tapauksessa pelannut huonosti, vaikka hävisi jo toisella kierroksella Sveitsin Roger Federerille. Täytyy muistaa, että Wimbledonissa Benneteau haastoi Federerin erinomaisesti häviten sveitsiläiselle 3-2 lukemin!

Kummallakaan ei ole pitkään aikaan pelituntumaa kovilta kentältä. Pelin taso ei välttämättä päätä aluksi huimaa, mikä oikeastaan jopa saattaa nostaa pitkän kamppailun todennäköisyyttä. Benneteau on mahdollisesti niukka suosikki, mutta useita murtoja ei ole tulossa.

Veikkaussivut | Tuomas