Denver Broncos - Jacksonville Jaguars 13.10.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Denver latoo Jacksonvillen maalialueella?

Denver Broncos – Jacksonville Jaguars (+27 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,01 | 20,00 

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa, Denver Broncos sekä Jacksonville Jaguars iskevät yhteen. Heti alkuun voidaan todeta, että tämän ottelun pitäisi etukäteen ajateltuna olla kierroksen selvänumeroisin kamppailu. Denver Broncos on viidestä ensimmäisestä ottelustaan napannut yhtä monta voittoa ja samallahan Denver Broncos on ollut NFL:n vakuuttavin joukkue! Denver Broncos on pelannut kaiken kaikkiaan fantastisen alkukauden ja mielenkiintoista onkin se, että Denver Broncos on tehnyt käsittämättömästi pisteitä hyökkäyspäässä. Viime kierroksella Denver Broncos haki vierasvoiton 48-51 numeroin Dallas Cowboysia vastaan.

Jacksonville Jaguarsista on turhaa alkaa kirjoittamaan minkäänlaisia ylistyssanoja, sillä niitä on turhaa kenenkään yrittää edes etsiä! Jacksonville Jaguars on täysin ansaitusti viiden tappion jälkeen NFL:n viimeisenä joukkueena. Jacksonville Jaguars ei ole voittanut vielä otteluakaan eikä se sitä tule tekemään myöskään tässä ottelussa. Jacksonville Jaguarsin hyökkäys on ollut kauniisti sanottuna säälittävää, sillä kolme kertaa viiteen ensimmäiseen otteluun vierasjoukkue on jäänyt pisteissä alle kymmenen! Sitä voidaankin pitää helposti ensimmäisenä syynä siihen, että alkukausi on ollut niin onnetonta katsottavaa.

Denver Broncos on kotonaan ollut sen verran vakuuttava, että lähtökohtaisesti Jacksonville Jaguars tulee jäämään tänään jyrän alle. Oikeastaan vain se voi pelastaa vierasjoukkueen, jos Denver Broncos lähtisi otteluun väärällä asenteella. NFL on niin laadukas liiga, että yksinkertaisesti ketään joukkuetta vastaan ei ole varaa lähteä aliarvioimaan. Voidaankin sanoa, että Denver Broncos tietää tämän asian varmuudella eikä sorru sellaiseen. Suurella tasoituksellakin Denver Broncos on loistava valinta kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas