Denver Nuggets - Los Angeles Clippers 8.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2013
Jaa tämä...

Läntisen konferenssin huippuottelussa Denver saa vieraita Los Angelesista.

Denver Nuggets – Los Angeles Clippers, merkki 2, kerroin 
Denver Nuggets – Los Angeles Clippers (+4,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,52 | 2,67 

Koripallon NBA:n huippuottelussa Los Angeles Clippers matkustaa Denver Nuggetsin vieraaksi. Kyseessä on läntisen konferenssin kahden erittäin laadukkaan joukkueen kohtaaminen. Denver Nuggetsilla on alla 113-120 lukemin voitto Sacramento Kingsia vastaan, puolestaan Los Angeles Clippers murskasi Milwaukee Bucksin 117-101 numeroin. Kerroinasettelu kohteessa vaikuttaa oudolta, sillä Los Angeles Clippersin materiaali on loistava eikä vieraissakaan Clippersin tulisi olla selkeän altavastaajan asemassa.

Los Angeles Clippers on viiteen edelliseen vierasotteluun napannut viisi voittoa! Edellisessä vierasottelussaan Los Angeles Clippers voitti 89-105 lukemin Cleveland Cavaliersin. Viisi edellistä vierasottelua sisältävät myös voitot mm. Los Angeles Lakersista sekä Indiana Pacersista. Vieraissa homma on toiminut hienosti.

Denverin edellisestä kotitappiosta on reilusti aikaa, mutta nyt sellaiseen olisi hyvät mahdollisuudet. Denver on kuitenkin ollut ongelmissa juuri Los Angeles Clippersia vastaan, sillä neljästä edellisestä Denverin vierailustaan Los Angeles Clippers on poistunut kolmesti voittajana. Näin selkeä altavastaaja Clippers ei voi olla.

Veikkaussivut | Tuomas