Denver Nuggets - Portland Trailblazers 15.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Denver kotonaan murskavoiton heikosta Portlandista?

Denver Nuggets – Portland Trailblazers (+14,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,02 | 13,02 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Denver Nuggets saa vastaansa panoksettomassa tilanteessa olevan Portland Trailblazersin. Kyseessä on kaksi täysin eri tilanteessa olevaa joukkuetta. Denver Nuggets on pelannut loistavan kauden ja omaa loistavan materiaalin. Denver Nuggets on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmantena. Kuitenkaan hengähtää Denver ei voi, sillä neljäntenä sekä viidentenä olevat joukkueet ovat aivan Denverin kannoilla.

Portland Trailblazerilla ei ole loppukauden osalta mitään panosta eikä joukkue ole antanut mitään syytä olettaa, että joukkue voisi Denveriä uhata! Portland on pelannut pitkään surkeasti, eikä Portland kotonakaan ole saanut mitään aikaan, vaikka kyseessähän on muuten erinomainen kotijoukkue. Portlandilla on vieraista alla monia tappioita putkeen, viimeksi vieraissa Portland hävisi Utah Jazzia vastaan 112-102 lukemin.

Denver Nuggets on liigan parhaimpia kotijoukkueita ja lähtee tähänkin otteluun suurena ennakkosuosikkina! Tasoitus kohteessa on merkittävä, sillä Portland ei materiaaliltaan ole kuitenkaan mikään heikko. Joka tapauksessa tasoituksen luulisi menevän oikein, sillä lähtökohdat eivät Portlandille lupaa loppukautta ajatellen yhtään mitään.

Veikkaussivut | Tuomas