Denver Nuggets - San Antonio Spurs 11.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2013
Jaa tämä...

Denver saa vieraita läntisen konferenssin kärkipaikalta.

Denver Nuggets – San Antonio Spurs, merkki yli 204,5 pistettä, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 1,65 | 2,20 

Koripallon NBA:n kierroksen huippuottelussa Denver Nuggets isännöi vieraaksi saapuvaa San Antonio Spursia. Kyseessä on samalla läntisen konferenssin kärkikamppailu, sillä Denver Nuggets on läntisessä konferensissa tällä hetkellä kolmantena, San Antonio puolestaan johtaa koko konferenssia. Molemmat joukkueet ovat erittäin laadukkaita ja heittovoimaa molemmilla riittää vaikka muille jakaa. Ottelusta on syytä odottaa mielenkiintoista taistelua, vaikka mitään valtavaa pistetarvetta kummallakaan ei ole.

Denver Nuggets on kotonaan ollut lähes mahdoton voitettava, joten helppoon paikkaan San Antonio Spurs ei tule tässä pääsemään. Denverin edellinen kotiottelu päättyi132-114 numeroin voittoon Houston Rocketsia vastaan. Denver on kotonaan tottunut tekemään erittäin hienoja pistemääriä ottelusta toiseen. Vieraissa Denver ei ole ollut välttämättä niin loistava, mutta juuri kotonaan Denver on erittäin vaikea voitettava joukkueelle kuin joukkueelle.

San Antonio Spurs on hävinnyt neljä edellistä vierasotteluaan, mutta kyseessä on kuitenkin runsaskorinen joukkue myös vierasareenoilla! San Antonion edellinen vierasottelu päättyi 100-88 numeroin tappioon Oklahoma City Thunderia vastaan. Helpompaa vastustajaa ei ole tässä tiedossa, vaikka Oklahoma onkin läntisen konferenssin toisena tällä hetkellä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi muutama viikko sitten 100-99 lukemin San Antonion voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas