Denver Broncos - Tennessee Titans 8.12.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Denver kotonaan Titansista selvää jälkeä?

Denver Broncos – Tennessee Titans, merkki yli 50,5 pistettä, kerroin 2,00 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,13 | 6,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa, Denver Broncos sekä Tennessee Titans iskevät suhteellisen mielenkiintoisessa ottelussa yhteen. Harva uskoo etukäteen Tennessee Titansin mahdollisuuksiin, mutta viihdyttävä ottelu on silti varmasti tiedossa. Denver Broncos on alkukaudella pelannut kaiken kaikkiaan uskomattoman vakuuttavasti, vaikka muutama viikko sitten Denver Broncos hävisi mielettömässä ottelussa New England Patriotsin vieraana 34-31 numeroin. Denver Broncos voitti viime kierroksella Kansas City Chiefsin 28-35 numeroin ja sitä kautta muutenkin Denver Broncos on pelannut erittäin runsaspisteisiä otteluita. Denver Broncosin otteluita on ollut enemmän kuin jännittävää seurata, sillä niissä yleensä sattuu ja tapahtuu.

Tennessee Titans hävisi edellisellä kierroksella Indianapolis Coltsia vastaan 22-14 numeroin, mutta muuten myös Tennessee Titans on ollut erittäin runsaspisteinen joukkue. Indianapolis Colts ratkaisi viime kerralla ottelun oikeastaan viimeisillä hetkillä tehtyyn touchdowniin. Tappio oli Tennessee Titansille varmasti raskas, vaikka altavastaajana Tennessee Titans lähtikin Indianapolis Coltsin kimppuun. Joka tapauksessa viisi edellistä ottelua ovat Tennessee Titansille tuottaneet kuitenkin vain kaksi voittoa – se on kaiken kaikkiaan huono suoritus. On kuitenkin silti syytä ottaa muutenkin huomioon, että Tennessee Titans on pelannut tällä kaudella vieraissa kuusi kertaa ja niistä sentään kolmesti voitto on mennyt Tennessee Titansin eduksi.

Denver Broncos on kotonaan tehnyt tähän mennessä jokaisesta joukkueesta selvää jälkeä, mutta on syytä olettaa, että pisteitä tullaan tekemään tässä ottelussa reilusti! Denver Broncos on kotonaan tehnyt jopa yli viittäkymmentä pistettä, joten se kertoo siitä, että tänään Tennessee Titansin puolustus tulee joutumaan hurjan tehtävän eteen. Denver Broncos on valtavan suuri ennakkosuosikki ottelun voittamaan, mutta Denver Broncosin puolustus on ollut sen verran epätasainen, että on syytä olettaa myös kentän toisessa päässä nähtävän hienoja suorituksia. Tennessee Titans on kuitenkin tosissaan vieraissa voittanut puolet otteluistaan, joten surkeasta vierasjoukkueesta ei ole kysymys.

Veikkaussivut | Tuomas