VIDEO: Derrick Rose siirtyy New York Knicksiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Chicago Bullsin tähtipelaaja vaihtaa maisemaa.

Koripalloliiga NBA:n mestaruus varmistui hetki sitten Cleveland Cavaliersin eduksi ja heti välittömästi alkoivat ensi kautta koskevat pelaajakaupat. Heti alkuun saatiinkin todellinen siirtopommi, kun Chicago Bulls kauppasi Derrick Rosen New Yorkiin Knicksiin. Rose on ollut viime kausien seuransa ehdottomia avainpelaajia.

Keskiviikkoyönä julkistetussa kaupassa New York Knicksiin siirtyvät Rose, Justin Holiday ja vuoden 2017 toisen kierroksen varaus. Chicago Bulls saa puolestaan tilalle kokoonpanoonsa Robin Lopezin, Jose Calderonin ja Jerian Grantin.

Rose oli Chicago Bullsin ja parhaimmillaan koko liigan paras pelaaja, josta hyvänä osoituksena kauden 2010-2011 MVP-palkinto. Kansainvälinen koripalloyleisö sai ihastella Rosen peliä MM-kisoissa 2010 ja 2014, joissa molemmilla kerroilla mestarina oli Yhdysvallat. Vuonna 2008 draftin ensimmäisenä pelaajana valittu Rose istutettiin jo ensimmäisellä kaudella valtaviin saappaisiin – menestystä oli tultava nopealla aikataululla.

Rose on taistellut viime vuosina polvivammojen kanssa ja viime kaudet ovat olleet hänen kannalta rikkonaisia. Chicago Bulls joutuu etsimään uuden keulakuvan, sillä osittain loukkaantumisten takia Rosesta ei ollut sellaiseksi supertädeksi mitä hänestä odotettiin.

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Loimaan Bisons ei pelaa ensi kaudella Korisliigassa
VIDEO: Cleveland Cavaliers kuilun partaalta NBA:n mestariksi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa