VIDEO: NHL-tuomari loukkaantui - asialla jälleen Calgary Flames pelaaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/05/2016
Jaa tämä...

NHL-seura Calgary Flames ei ole tällä hetkellä tuomarien suosiossa rapakon takana. Voi olla, että seura saakin raitapaitojen toimesta tulevina viikkoina huomaamatonta shakinhivutusta muutaman ylimääräisen jäähytuomion muodossa.

Kuten kaikki jääkiekkoa seuraavat ihmiset varmasti tietävät Calgary Flamesin puolustaja Dennis Wideman on ollut viime aikoina lehtiotsikoissa hyökättyään tahallisesti (tai tahattomasti) tuomarin kimppuun, kolaten tämän poikittaisella mailalla jään pintaan. Viime yönä tapahtui kuitenkin jälleen jotain, jonka seurauksena Flames löysi itsensä eri puolelta pöytää tuomarien kanssa.

Calgay pelasi viime yönä Carolina Hurricanesia vastaan. Ottelu jouduttiin kuitenkin keskeyttämään toviksi ensimmäisen erän lopussa Calgaryn puolustajan Deryk Engellandin telottua tuomarin. Engelland oli tilanteessa omassa puolustuspäässään ja miehen aikomuksena oli purkaa paine toimittamalla kiekko pois oman maalin takaa laitoja hyväksi käyttäen. Miehen onnettomuudeksi kiekko osui kuitenkin suoraan vieressä seisseen linjatuomarin leukaperiin niin kovaa, että tuomarin oli poistuttava kaukalosta. Tapahtuma oli tietenkin puhdas vahingon, mutta melko hauska yhteensattuma parasta aikaa vallitsevissa olosuhteissa.

Katso alta video onnettomasta sattumasta:

Lue myös:

Otteluennakko: Tappara – TPS klo 18.30

NHL: Winnipeg Jets – Carolina Hurricanes 6.2.2016 klo 03.00

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa